сряда, 11 септември 2019, 18:41 ч.

Официална позиция

ЙОРДАН БОНЕВ: Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта внесох сигнала за готвения от престъпни олигарси с мръсни пари певрат в главна прокуратура

BNews.bg

ЙОРДАН БОНЕВ: Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта внесох сигнала за готвения от престъпни олигарси с мръсни пари певрат в главна прокуратура

Абсурдно е как е възможно дори медии, финансирани от Цветан Василев, да копират без особено мнение защитната теза на Иванчева и Чикагото, че едва ли не профилите, с които са общували, били фалшиви и не били създадени от тях самите.

Скъпи приятели,

Днес изпълних обещанието си и в 08:30 сутринта внесох сигнала за готвения от престъпни олигарси с мръсни пари певрат в главна прокуратура.

Не смятам да коментирам повече сигнала, защото имам пълното доверие в правоохранителните органи на Р България. Но ще отговоря на бруталните лъжи и манипулации на лицето Десислава Иванчева и на родния ми баща Венцислав Ангелов – Чикагото, както и на инсинуациите и лъжите по мой адрес в медиите, финансирани от Цветан Василев и Иво Прокопиев.

Обръщам вниманието на всички останали български медии, че освен десетките чатове межу двете лица, съм разпространил и приложил към сигнала видеозапис и десетки звукозаписи, които напълно доказват моята теза, доказват конкретните цифри, написани в чатовете и опровергават последвалия кризисен ПР на замесените лице Десислава Иванчева, Георги Георгиев от Сдружение „Боец” и Венцислав Ангело – Чикагото.

Абсурдно е как е възможно дори медии, финансирани от Цветан Василев, да копират без особено мнение защитната теза на Иванчева и Чикагото, че едва ли не профилите, с които са общували, били фалшиви и не били създадени от тях самите.

В продължение на един месец бях денонощно част от тази престъпна банда и видях как тези хора общуват помежду си по десетки начини за мръсни пари и платени протести - чрез хартиени бележки , секретни приложения като „Телеграм” и „Сигнал” и профили във Фейсбук, които се създават, ползват се за ден- два, закриват се и след оше ден наново се създават. Държа да подчертая, че двата профила, чрез които комуникираха Десислава Иванчева и Венцислав Анеглов – Чикагото, бяха моментално изтрити снощи, след като сигнала се разпространи в медиите, някои обаче успяха да направят скрийншоти.

Цялата комукация между баща ми и Иванчева във Фейсбук е извършена от специално създаден от Десислава профил – DeSislava Ivancheva и т.н оригинален профил на баща ми във Фейсбук Ventsislav Angelov. След всяка комуникация те бързаха да изтрият съобщенията, заради което аз разполагам с малка част от разменените между тях такива. По стечение на обстоятелствата имам кодовете за достъп до фейсбука на баща и когато ме изолираха и не присъстваха на срещите им успявах да следя случващото се през него.

Комуникацията между мен и баща ми, поради липса на взаимно доверие, се извършваше от специално създаден за целта профил - Venysislav Angelov.

През живота си съм имал досег с престъпни елементи, но никога не съм срещал толкова консперативна и вероломна личност като въпросната Десислава Иванчева и съм убеден, че тя лъже без да и мигне окото както за рушветите, получени в „Младост”, така и за всяко едно действие след постановената и на първа съдебна инстанция 20- годишна присъда.

Попадайки сред такива престъпници, рискувах живота си, вече се уповавам на защитата на общото мнение и на прокуратурата, която сезирах в качеството си на свидетел.

Дали харесваме или не дадена власт няма значение, когато осъдени и подсъдими олигарси и наркотрафиканти правят заговор за погазване на конституцията с една цел - да избегнат справедливото възмездие на закона и дългите присъди в затвора.

Призовавам всички, които искат да разберат цялата истина, да кликнат на посочения линк и да последват стъпките за изтеглянето на всички приложени матераили, като подчертавам, че най-същественото се крие в ЗВУКОЗАПИСИТЕ.

ЛИНК:

https://we.tl/t-jaDKBUuDgN?src=dnl

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Доктор Ку - 09:27, 12 септ.

    Страшна работа! Пийте ги тия хапчета навреме,бе.Конспирации,теории,заговори.Може и да има такива.Но,пък всеки има право да мрази безплатно гербад ийдко ,депесарскста крадлива кръвожадна банда.

  • Йордан Йорданов Бонев-Фотосинтезата - 23:29, 11 септ.

    "В продължение на един месец,аз Йордан Бонев, бях денонощно част от тази престъпна банда и видях как тези хора общуват помежду си по десетки начини за мръсни пари и платени протести - чрез хартиени бележки , секретни приложения като „Телеграм” и „Сигнал” и профили във Фейсбук" . -Ма какво работиш бре Йордане,от какво живееш, на фотосинтеза ли я караш, като денонощно си бил част от тази престъпна банда. Кой ти плаща масрафа бе Йордане? Както сам си признаваш участието в ОПГ, планирала преврат, я още утре да те арестуват!!!

  • апел до всички нормални в БГ - 23:18, 11 септ.

    Призовавам всички, които искат да разберат цялата истина за комуникацията между Йордан и и баща му, която поради липса на взаимно доверие между тях, се извършвала от специално създаден за целта профил - Venysislav Angelov, да настояват за принудителното настаняване на лицето Йордан Бонев за лечение в ПСИХИАТРИЯ.А прокуратурата да наеме някой опитен психиатър да помогне в разследването на писаниците на Бонев!

Напиши коментар

Коментари