сряда, 11 септември 2019, 19:19 ч.

Лъсна ли поредното политическо лицемерие?

Журналистът Димитър Байрактаров закова Мая Манолова със сериозни за обществото въпроси!

BNews.bg

Журналистът Димитър Байрактаров закова Мая Манолова със сериозни за обществото въпроси!

Много хора ме спират по улиците на София и ме питат дали ще подкрепя Мая Манолова за кмет на Столицата. С Мая се познаваме от 30 години. Състудентите сме и учихме в един курс на УНСС. Мая вече е получавала веднъж моята подкрепа, когато бе избрана от 43-то НС за Национален Омбудсман. Влизали сме и в много тежки сблъсъци на принципна основа, но сме запазили човешките си отношения и до днес. Сега Мая се впуска в друга битка и аз имам доста въпроси, които искам да задам публично. Мая Манолова подкрепи и искаше да бъде ратифицирана "Истанбулската конвенция", но не се отказва от подкрепата на БСП, която е срещу тази конвенция!? Мирише ми на жестока безпринципност! Партиите ДБГ, АБВ и ЗНС в 43-то Народно събрание гласуваха срещу всички предложения на Мая Манолова, а някои са били мои и нейни общи, кога тези партии успяха да изгладят различията си с Мая и какво ги обедини? С какъв екип Мая Манолова ще управлява Столична община? Как ще формира мнозинство в общинския съвет при положение, че независимите кандидати не могат да участват в изборите с листа за общински съветници? На този въпрос много държа да получа отговор- Защо Мая заблуди хората, за участието си в местните избори при положение, че е променила точно поради тази причина адресната си регистрация и личните си документи? Защо управляващите месеци наред пазиха в тайна този факт? Припомням, че Мая стана омбудсман и с гласовете на ГЕРБ в 43-то НС. Местното управление е важно, а аз не давам подкрепа безпринципно!Чудно ми е защо до сега нито една медия не е задала тези въпроси! А като си помисля само каква истерия имаше заради "Истанбулската конвенция", дори Станишев за малко да изпадне от листата на БСП за Европейски парламент.  

Димитър Байрактаров-Facebook 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ангел - 13:29, 12 септ.

    Мая е слуга на Боко и се явява на тези избори по негово поръчение! Мандата ѝ като омбудсман изтича и повече няма кой да я избере!

  • Ани - 12:47, 12 септ.

    Браво на Байрактаров! Много точни въпроси и навреме поставени!

  • Любопитен - 23:32, 11 септ.

    Хахаха! Този пък кой е?

Напиши коментар

Коментари