петък, 13 септември 2019, 8:01 ч.

Кметската баница била по-мазна!

Бомба! Патриотарите решиха от депутати да стават кметове!

BNews.bg

Бомба! Патриотарите решиха от депутати да стават кметове!

Голяма част от депутатите на ВМРО и НФСБ са решили да стават кметове. Много техни колеги в парламента коментират, че е необяснимо желанието на един депутат, който е на най-високото стъпало в йерархията на властта и разполага с много възможности да работи за обществото да иска да стане кмет! Според запознати обаче, депутатите често коментирали, че било по-добре да бъдеш лъв на село отколкото лакей в града. Всъщност истинската причина била, че голяма част от депутатите били просто натискачи на копче за гласуване, а далаверите се осребрявали от партийните вождове. Поради тази причина много от патриотарите се запътили към кметските банки, където ще могат да осребряват от обществени поръчки и корупционни практики. Много от кандидатите директно споделяли как техните партийни вождове били станали милионери и сега е дошъл ред и те да захлебят? Всъщност това е реалната картина в България, в която главни герои са беден народ и корумпирани политици! До кога?

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 00 - 12:31, 13 септ.

    Има и друго: пУтриотите няма да влязат в следващия парламент, затова си търсят нови хранилки. Това очаквано развитие да го наречете чак БОМБА! ми се струва много пресилено. Националисти никога и никъде по света не са били добри управници, защото по дефиниция стават само за креслива опозиция и имат тенденцията да привличат лумпени. Това да е за урок на всички, които се подлъгаха по Белата Златка, Шкембе войвода и оня с руския акцент.

Напиши коментар

Коментари