неделя, 15 септември 2019, 10:37 ч.

Запомнете, че ПЪТЯ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ!

Мая Манолова ще превръща София в експеримент "Мечта", но не знае какво точно искат хората!

BNews.bg

Мая Манолова ще превръща София в експеримент "Мечта", но не знае какво точно искат хората!

В дълго и пространно интервю в фалиралата БНТ кандидат кметицата на София Мая Манолова включи машината на красивите приказки и мечтите. За несъстоятелните приказки на Манолова знаят мнозина, а стотици хиляди са усетили ударите от нейните действия. Стотиците хиляди жертви на Частните съдебни изпълнители са всъщност жертви на Мая Манолова, тъй като именно тя въвежда чл.417 от ГПК чрез който банки и монополисти започват да мачкат обикновените граждани! Да, същите тези граждани, които сега уж Мая Манолова защитава от същите Частни съдебни изпълнители, банки и монополисти. Вероятно много хора са забравили кой е престъпника Ванко-1 със сигурност са забравили, че този престъпник бе тикнат в затвора, тъй като принуждаваше млади момичета да проституират, тоест да бъдат проститутки. Е, Мая Манолова се погрижи за този престъпник отново да е на свобода като внесе поправка за НК наречена Ванко-1, тоест поправка специално за престъпника, който да бъде освободен, но така Манолова разбира грижата за гражданите, която вероятно е подобаващо стимулирана. Към днешна дата много хора са забравили, че точно Мая Манолова бе тази, която яростно защитаваше Истанбулската конвенция и правата на гейове, лесбийки и всякакви подобни, които можете да видите на предстоящите гей паради, които Манолова защитава и ще навира в очите на децата ни. Към днешна дата много хора протестират срещу стратегията за децата, която предвижда отнемането на децата от родителите им, но колко от тези загрижени родители знаят, че именно Манолова и подготвяше най-мръснишкия начин за отнемане на децата им. Запомнете този израз- ПЪТЯ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ! За начина чрез който Манолова се готвеше да бъдат отнети децата на хиляди родители ще отделим допълнителна статия, тъй считаме, че тази мерзост трябва много подробно да се обясни. И дано вече сте разбрали, че мечтите на Манолова съсипват стотици хиляди човешки съдби! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Анализатор - 19:27, 15 септ.

    Не мисля, че този, който е убедил Мая Манолова да дезертира като омбудсман, за да се пробва в битката за кмет на София, и е направил добра услуга. Като омбудсман и беше лесно да вдига гюрултия на всеки протест и да се снима с протестиращи пред телевизионните камери, след което Бащицата приема протестиращите в кабинета си, подхвърли им някакви пари и проблемът е решен. Така и аз съм навит да омбудсманствам и прав беше Борисов като каза, че много и е помагал. Извън омбудсманското си интермецо Мая е позната в София само с негативни неща и е голяма заблуда да се мисли, че софиянци ще повЕрват в катарзис някакъв неин, както не повярваха на Станишев или на Йончева. Сутринта в интервю някой много правилно припомни отвратиталната роля, която Манолова изигра в "аферата Костинброд", за която още не сме чули извинение от нея. "Bетрилотo", за което говорят Манолова и нейните съратници, няма да се получи при нея, но можеше да се получи ако се бяха обединили около кандидатурата на Татяна Дончева. И тя вероятно нищо не разбира от управлението на милионен град, но поне е доказала през годините, че умее да печели симпатии и извън лявото пространство, особено в културните среди, сред младите избиратели и дори сред хора, които иначе отиват в изборен ден за гъби, а на евентуален балотаж би могла да разчита дори на гласовете на симпатизанти на автентичната десница. Последните Манолова няма как да убеди, ако ще да им застане на челна стойка.

  • Дичо - 13:48, 15 септ.

    Ооо, стига сте предъвквали едно и също. Тя самата каза, че не е била безпогрешна като народен представител, /все пак и тя е човек/ но като омбудсман е видяла тегобите на хората с подробности и с неимоверни усилия помагаше на всеки нуждаещ се.

Напиши коментар

Коментари