понеделник, 16 септември 2019, 10:30 ч.

Инцидент

Таван се срути в лекарски кабинет в Александровска болница

BNews.bg

Таван се срути в лекарски кабинет в Александровска болница

За щастие в момента на срутването в кабинета е нямало хора и инцидентът се е разминал без пострадали.

Таван се срути в лекарски кабинет в Александровска болница, съобщава bTV.

Началникът на клиниката по Алергология, където е станал инцидентът, проф. Васил Димитров обясни, че това се е случило на 18 август.

За щастие в момента на срутването в кабинета е нямало хора и инцидентът се е разминал без пострадали.

Проф. Димитров не знаел какви могат да бъдат причините за срутването. Той уточни, че е направен ремонт по укрепването на сградата.

Лекарят обясни, че от съображения за сигурност сградата е временно затворена, а персоналът е изместен. Настанени пациенти също няма.

Проф. Димитров призова за спешен ремонт, тъй като в момента няма как работата на клиниката да продължи, а функционирането й е от особена важност - годишно в клиниката се гледат над 150 000 болни, а през амбулаторните кабинети минават между 30 и 35 000 пациенти.

Той посочи, че сградата е била прегледана и от зам.-министъра на здравеопазването Жени Начева.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари