вторник, 17 септември 2019, 8:15 ч.

ОИК са като указател за политическо лицемерие!

Симеонов и Каракачанов демонстрират, че за власт са готови на всичко!

BNews.bg

Симеонов и Каракачанов демонстрират, че за власт са готови на всичко!

Спомняте ли си как Валери Симеонов и Красимир Каракачанов напето обвиниха ГЕРБ в изборни измами, даже ги заплашиха, че ще развалят коалицията! Със сигурност има хора, които са се хванали на тази лъжа. Всъщност така наречените патриоти са майстори на лъжите и политическото лицемерие. Дори само бегъл прочит на решенията на Общинските избирателни комисии (ОИК) разбиват на пух и прах всичките тези лъжи. В община Чирпан уж заплашващия ГЕРБ Валери Симеонов се е коалирал именно с ГЕРБ. В Благоевградско кметове на ГЕРБ са издигани като гражданска квота от НФСБ- партията на Валери Симеонов. В Бургас ВМРО направо си е включено в листата на ГЕРБ, тоест те са си едно цяло. В Пловдив хората вече говорят, че дали Тотев или Славчо Атанасов ще е кмет няма да има никаква разлика, просто и двамата били деца на ГЕРБ. Всъщност за познавачите има един съществен нюанс и това е, че на много места не става въпрос за ГЕРБ, а за структури на ГЕРБ, които са изцяло подчинени на прокудения Цветан Цветанов. Дали това не е тихия удар на Цветанов преливайки своите структури в партиите на Симеонов и Каракачанов, чрез което да бъдат обслужени определени олигархични кръгове предстои да видим.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Евтаназатор - 19:28, 17 септ.

    Коалицията "БКП-КОЧИНА" се състои от БКП-чумавите прасета от БКП-ШАЙКАТА ГЕРБ и БКП-българеещата се ДС-патриотастваща СГАН под патронажа на БКП-БСП и ДС-ДПС!!

Напиши коментар

Коментари