вторник, 17 септември 2019, 11:34 ч.

Придворните БНТ, БНР и послушни медии заблудили обществото, че на семейството нищо му нямало от катастрофата!

Бомба! Гардовете на Караянчева са збранили на пострадалото от катастрофата семейство да разкаже за случилото се!

BNews.bg

Бомба! Гардовете на Караянчева са збранили на пострадалото от катастрофата семейство да разкаже за случилото се!


Детето, което вчера беше в колата с майка си, в която катастрофира с бясна скорост кортежа на председателката на парламента и в този момент се лекува в шуменската болница под засилена полицейска закрила според източници от МВР. Наши приятели в Шумен се опитаха да говорят с майката на детето след като успяха да заобиколят полицейските постове в болницата в града. 
Но тя отказва да говори с думите: 
"Нямам право да говоря за катастрофата, нямам право, моля се детето ми да се оправи и емигрираме от тази държава. Разберете ме нямам право, не знаете какво преживявам в момента..." Припомняме, че кортежа на Цвета Караянчева буквално е връхлетял върху жената със скорост около 180 километра в час, според експертизата на МВР и само щастливата случайност и бързата реакция на водачите са предотвратили в катастрофата да няма множество жертви. 
Дали е заплашена от някого жената няма как да знаем, но остава и загадка, защо тя и детето и не са качени вчера в правителственият хеликоптер заедно с Цвета Караянчева, а са зарязани в шуменската болница под полицейско присъствие. Според нашите приятели жената е видимо уплашена, а според нейни близки мъжът и в този момент пътува към България от чужбина където си вади хляба. Няма опасност за живота на детето са уверили доктори от болницата в град Шумен, но и те подчертават факта, че Караянчева буквално вчера не е била на себе си, а като са и казали, че трябва да и направят кръвна картина и изследвания е казала, че това ще стане само в София и то в болница която и посочи премиерът. 
Какво крият в момента председателят на парламента и премиерът на България Бойко Борисов и дали е истина, че Караянчева е била буквално все още пияна след бурна нощ в заведение с кмета на Силистра тепърва ще разберем, но според доклада на НСО шофьора на колата на Караянчева е обяснил и забавеното си поведение с факта, че буквално не е спал предната нощ, а е дежурял с още няколко гарда пред заведение в крайдунавският град в очакване на председателката на парламента.
Източник Новината.БГ

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари