вторник, 17 септември 2019, 13:12 ч.

Плашат и заблуждават населението за въвеждане на наборна служба!

ВМРО се задейства да прикрива некадърният си военен министър?- документи

BNews.bg

ВМРО се задейства да прикрива некадърният си военен министър?- документи

Пишман войводите от ВМРО се активизираха да прикриват некадърният си военен министър, като започнаха да обикалят телевизионните студия и да заблуждават населението с необходимостта от въвеждането на задължителната наборна служба. Така наречените патриоти дори заплашват обществото, че ако техните дъщери и синове не изкарат задължителна казарма те щели да се превърнат в пушечно месо. Сега очакваме от ВМРО и да ни задължат да се учим да яздим коне и да се предвижваме на кон, тъй като конницата е била най-силното оръжие на прабългарите. Каква всъщност е истината? На 28.10. 2010 г. Народното събрание приема с решение общата численост на въоръжените сили на Република България, която е не по-малко 37 000 души.

Тази численост е следвало да бъде достигната до 31.12.2014 г. видно от решението на Народното събрание. Към днешна дата общата численост на въоръжените ни сили под "вещото" ръководство на вемереовският министър едва достига 32000 души или с цели 5000 души по- малко от предвиденото. Припомняме, че на тези хора се заплаща трудово възнаграждение и те се ползват от всички привилегии, които държавата им предоставя. Въпреки това поради некадърността на военния министър, желаещи да попълнят незаетите бройки във въоръжените сили няма. Висши офицери от армията ни се възмущават и от некомпетентността на говорителите от ВМРО и на скаталият се от военна служба Ангел Джамбазки, които откровено заблуждават и заплашват населението, че ако дъщерите и синовете ни не преминат през казарма ще се превърнат в пушечно месо. Интересно къде се научи да ползва оръжие Ангел Джамбазки, като не е преминал през задължителна военна служба. Експерти ни помолиха да обясним на пишман войводите за въоръжените структури, които многократно надвишават броя на въоръжените ни сили и това св: Охранителната фирма на МО МОБА с 800 охранители, МВР с общ щатен брой 61 170 вкл. жандармерия, гранична полиция, пожарна, полиция и пр., ДАНС – около 3000 офицери и сержанти, НРС – щат към 2000 офицери и сержанти, Главна дирекция „Охрана“ към МП – 1462 офицери и сержанти, НСО – с щат над 1200 офицери и сержанти, плюс неизвестен брой цивилни, Държавна агенция „Технически операции“ или ДАТО – около 500 души, Митническа полиция вкл. 17 мобилни групи на МФ – 68 щата, Общински полиция и охрана, 128 000 ловци регистрирани към септември 2018 г. и 138 000 часни лица и охранители законно въоръжени с пистолети и револвери, като малко над 75 000 от тях са бившите военни и служители на МВР, или общо около 337 000 души, които не се включват в състава на въоръжените сили на България.   

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • национальТЕСКЕРоциализЪма - 12:46, 18 септ.

    Докато МЕЖДУнародният дилър и трафикант на паспорти говори за връщане на казармата, в същото време разни пенсионирани ватници и чекисти , пратени и платени с петрорублите от Путлер, си правят военизирани бандитски формирования в Странджа и на други места в НРБ! При това ванЮ каракачАНСКИЙ е и “министър” на МНО, НАЛИ! И докато той се прави на “министър” , агентите от най-враждебната държава си правят собствени казарми в НРБ! НАЛИ! И освен това , той РАЗПРОДАВА черноморските казарми , а пък искал да “възстановява” казармата в НРБ?!!???? Което ясно показва ,че това е поредната “казармена” ФАЛШИВА “новина” на потомственият ченгесар, назначен за начальник на КАЗИОНното ЧЕНГЕСАРСКО-мвро, НАЛИ! Всичко това показва, че за ванЮ каракачАНСКИЙ е много по-важно да продължава да “дистрибутира” паспорти , срещу стотици милиони – в КЕШ , отколкото “казармената” пропагадност ,която служи само за да имитира някаква “политическа” дейност…. Но, главното са – “паспортните” ПОРЦИИ, които получава за самообслужването му на ченгесарските му начальници, които го назначиха за “вожд” на МВРО, както и на сегашният си “коалиционен” началник – банкянският СУДЖУКоядец, НАЛИ! За това ОСТАВКА на “казармения” тескерджия – ванЮ каракачАНСКИЙ! Оставка заради фатмашкият му примитивизъм ,който ще струва на БНА милиарди, дадени за “ремонтите” на музейните експонати от съветско “въоръжение”, вместо да го предаде за скрап и да купи съвременни НАТОвски оръжейни системи! Което ще отдалечи модернизацията на БНА още повече напред във времето , и ще е причината за вероятното закриване на БНА, която няма да отговаря на никакви съвременни и бъдещи военни критерии, и ще се превърне само във военизирана милиция, НАЛИ! За това – ОСТАВКА! Нека ванЮ каракачАНСКИЙ се върне към “паспортниЯ” си “национализЪМ”, защото в НАТОвските армии нямат “паспортни” “министри”! И нямат “нужда” от такива тескерджии,…НАЛИ?

  • предизборната програма на Сестра Галева - 00:12, 18 септ.

    ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ПОДКРЕПА ПРОМЯНА ГРАЖДАНИТЕ ...……... Всъщност гражданите ли ще са кмет ако изберат Сестра Галева и какво ще прави тя в кметството, докато те я подкрепят?!?!

  • Генерал - 19:08, 17 септ.

    Ако ДС-Ванче караШкембе основе рота за "бойци със специфични сексуални предпочитания" със завишени разкладки от смазочно-охлаждащи материали, мАнгела Джанбаз първа ще остави евродепутатстването и ще използва партийните си връзки ДС-Ванче да я мобилизира за 2 години като ротен-фюрерка на специфичната рота! Тамън си има и езиковата подготвка с майчиния си цигански и ще може без проблеми да се разбира с "бойците" от ротата! Американците направо ще ахнат от умиление и веднага ще предложат на ДС-Ванче нови 8 бр. Ф-16-ки за двойно по-висока цена, от тази на първите 8 бр. След това ще може да си купиме и един от америкаските самолетоносачи, тъй като новите руски ракети ги правели лесноуязвими и съответно ненужни за американския флот! И пак с плащане в предплата от 10-тина години!

Напиши коментар

Коментари