сряда, 18 септември 2019, 13:31 ч.

Волен Сидеров:

Защо Джамбазки се прави на мъж само тук?

BNews.bg

Защо Джамбазки се прави на мъж само тук?

Сидеров не пропусна да разкритикува и поведението на колегите си от ВМРО и НФСБ, които наскоро го изключиха от състава на парламентарната група на „Обединени патриоти“.


Джамбазки подкрепи Истанбулската конвенция, а тука се прави на мъж пред българските медии? Защо говори едно тук, а върши друго там?. Това попита пред журналисти лидерът на ”Атака” Волен Сидеров. „Сега ще го издигат за кмет на София. Не знам кога са изборите за патриарх. Вероятно и за това ще го издигнат“, иронизира той.

Сидеров не пропусна да разкритикува и поведението на колегите си от ВМРО и НФСБ, които наскоро го изключиха от състава на парламентарната група на „Обединени патриоти“. Според него това действие е незаконно, а аргумент за това е, че в името на групата присъстват абревиатурите и на трите партии.

Той съобщи пред журналисти, че има иницативен комитет, който иска да го издигне за кмет на София. Сидеров обаче не каза дали ще се съгласи с лаконичното: "Възможно е!".

В интервю за 24 часа днес лидерът на Атака обяви, че бившите му партньори от ВМРО са лъжци и подвеждат пенсионерите с лъжата, че ще им вдигнат пенсиите. Волен нарече “млад лъжец” и дясната ръка на Каракачанов Искрен Веселинов. Самият Каракачанов бил слуга на Бойко Борисов и му се усладила трапезата на властта.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 00 - 11:27, 19 септ.

    Резонен въпрос. Моята хипотеза по въпроса е, че е от безхарактерност това въртене на 180 градуса според конюнктурата. Но да не забравяме, че и обвинителят Сидеров в това отношение има богато и безславно минало и настояще: беше именит джендър, седесар, антикомунист и евроатлантик на младини, после стана късно баща (честито за което!), но регресира в платен путиноид. Така че, присмял се хърбел на щърбел, но трябва да отбележим и че Джамбазки е млад и не е изключено да се развие в някаква благоприятна посока ако взима повече пример от западните си колеги в ЕП и по-малко от Шкембе войвода и останалите рускопатриотични отпадъци.

  • @ Воленчo - 13:39, 18 септ.

    Вчера стана ясно предназначението на т.н. “русофилски шпионски скандал” - да отвлече общественото внимание и енергия от срещата в Евсиноград на междуправителствена комисия за икономическо сътрудничество между Русия и България, където енергийната ни “министЕрка” (значи слугиня) Слонушка енергично кленичи пред руския министър на промишлеността и търговията Денис Мантуров и сърцераздирателно заяви, че шпионският скандал е приключил, обеща че ще построим скоростно за наша сметка Балканския (турски) поток, за да потече руският газ по него още от 1 януари 2020, щото иначе пак ще трябва да плащаме милиони неустойки за пропуснати ползи от руснаците, обеща, че АЕЦ Белене не само, че ще се строи, но и задължително с основно руско участие, обеща още много рахат за Лукойл за сметка на българския бюджет, фериботи, прикачащи България към Русия, чартъри за руски туристи, платени от държавния бюджет (от перо туристическа реклама) и всичко останало, което руснаците пожелаха. Но евроатлантическият ни премиер Борисов беше “непричьом”, той демонстративно (предизборно) отсъстваше от събитието, защото беше на “неотложно” посещение в античния Хераклея Синтика край Мелник, чак в другия край на България, едно желязно алиби за отсъствие от местопрестъплението Евсиноград! Наистина Борисов е непричьом! ВЕрвайте ми!

Напиши коментар

Коментари