четвъртък, 19 септември 2019, 8:47 ч.

Министърът с голям корем иска да прави децата ни мъже?

През 2016 г. Каракачанов бил обикновен народен представител, а сега е необикновен министър, който хока българите, че били мързеливи!

BNews.bg

През 2016 г. Каракачанов бил обикновен народен представител, а сега е необикновен министър, който хока българите, че били мързеливи!

Тази сутрин българския драг зрител бе подложен на сериозно изпитание да слуша празните приказки на необикновения министър Каракачанов! Така де, самия той заяви, че през 2016 г. е бил обикновен народен представител, тоест сега Каракачанов вече е необикновен министър. Прав е. Кратка справка сочи, че няма друг министър, който така нагло да лъже. Да, нагло! Кой му дава право на този министър да обижда българинът, че бил мързелив? Нима е забравил как го нарича отрудения български народ, а и със сигурност за постигане на голям корем е необходима много работа! Да, тази работа се нарича голямо плюскане! Същия този щял да прави децата ни мъже! Алооо, корем войводата, къде си тръгнал да слагаш на гол тумбак чифте пищови? Я погледни в първо в партийката си към някои същества със съмнителна мъжественост, които са избегнали задължителната казарма! Да не би случайно тези същества да са определени от военните комисии като негодни поради съмнения в мъжествеността, тоест повече са нещо друго и тогава протягай ръцете си към децата на българския народ!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ковачки-ЛИДЕР - 21:55, 19 септ.

    Той, ДС-Ванче караШкембе, първо да се хване да направи МЪЖ от БКП-българеещата се ДС-патриотарстваща хомсексуално-травеститна КОКОНА мАнгела Джанбаз МОМЕ-ДуПе-КТБанк-кайме-ДПС-менгян-евродепутатка! Пък после да си пъчи шкембето и да ми се прави "мъж" с добре обмазано с бюджетен вазелин ДуПе!

Напиши коментар

Коментари