четвъртък, 19 септември 2019, 9:30 ч.

Баджаци и сланини за закуска

Нагъл Каракачанов попари излъганите от ВМРО пенсионери: Не чакайте държавата да ви вдига доходите!!

BNews.bg

Нагъл Каракачанов попари излъганите от ВМРО пенсионери: Не чакайте държавата да ви вдига доходите!!

Нежният евродепутат няма да остави 20 000 евро заплата, за да 2 взима хиляда лева заплата за съветник.

Наглият лидер на ВМРО се разпищоли пред удобните журналисти Виктор и Ади рано сутринта пред Нова. Вместо обещаните 300 лева минимална пенсия от “патриотите” предизборно агентът от ДС Иван прати окаяните пенсионери на трудовата борса. Стига са стояли и чакали на държавна ясла ревна оядения вицепремиер на Бойко по адрес на възрастните хора.

Самият Каракачанов през целия си съзнателен живот вече 30 години е бил на държавната ясла като партиен функционер, министър и депутат, влизайки в най-безпринципни коалиции в името на властта. По пововд плахите забележки на страхливите водещи, че протежето му Джамбазки вече е изхабен от непрекъснато пускане като мюре на изборите в София, Каракачанов си направи оглушки. Той отпусна да коментира, че Джамбазки ще участва само проформа в изборите за София.

Нежният евродепутат няма да остави 20 000 евро заплата, за да 2 взима хиляда лева заплата за съветник. Сладкодумен сте заяви без ирония водещият Виктор на финала за празните приказки на Каракачанов, който рано сутрин разходи тушовището си за приятна раздумка в телевизията на Домусчиев.

Дъвките на Каракачанов за връщане на казармата и интеграцията на циганите се ползват, за да се стои на ядлата на властта и не пречат на Борисов да си управлява с тях. Отбеляза на финала събеседникът му от мъжки род в студиото.

По темата с руския шпионаж бившият доносник на комунистическото ДС се изока, че в България шпионирали и съюзнически държави. Явно визираше Турция или САЩ, ама не посмя да се изкаже докрай.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Данъкоплатец - 19:15, 19 септ.

    Защо никой нищо не пита ДС-Ванче караШкембе за суматите изцепки в сектор "Сигурност и отбрана" - кибер-атаки, шпионски афери, ..... ?! За какво му плащам 2 заплати - за вице-премиерин по сигурност и отбрана и за военен министър - като не върши никаква работа в тоя ресор! БОКо ако си го ръководи сам сектора "Сигурност и отбрана", направо да го уволнява караШкембето и да праща за отслбване като ротен-фюрер в така мечтания от караШкембе казармен комунизъм! Заедно с любовницата му мАнгела Джанбаз и с повишена разкладка от смазочно-оглаждащи материали и капути!

Напиши коментар

Коментари