петък, 20 септември 2019, 9:00 ч.

Колата е на семейството на помощник-съдебен изпълнител

Продължава разследването на случая с взривен автомобил в Стара Загора

BNews.bg

Продължава разследването на случая с взривен автомобил в Стара Загора

Колата е на семейството на помощник-съдебен изпълнител в града, основната версия е свързана с работата.

Продължава разследването по случая с взривения автомобил вчера в Стара Загора. Той е взривен пред жилищна кооперация и по чудо няма жертви.

Колата е на семейството на помощник-съдебен изпълнител в кантората на частния съдебен изпълнител Кръстьо Ангелов. Основната версия е свързана именно с дейността на съпругата на собственика на автомобила.

Предполага се, че за взрива е използван ацетилов газ – техника, позната от разбиването на банкомати. Този тип бомба не оставя следи, но пораженията са големи.

При взривната вълна са изпочупени прозорци и дори входни врати на апартаменти в жилищната кооперация.

Работим по всички възможни версии, каза в предаването „Тази сутрин” Валентин Георгиев от полицията в Стара Загора.

Още вчера окръжният прокурор на града Дичо Атанасов обяви, че ще бъде прегледано всяко едно от делата, по които е работила помощничката на Ангелов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари