петък, 20 септември 2019, 16:13 ч.

Политическата репресия продължава вече една година срещу един доказано безкомпромисен журналист.

Катастрофиралата Караянчева издала заповед, с която забранила достъпа на журналиста Димитър Байрактаров в Народното събрание!

BNews.bg

Катастрофиралата Караянчева издала заповед, с която забранила достъпа на журналиста Димитър Байрактаров в Народното събрание!

Би Нюз разбра, че на журналиста Димитър Байрактаров отново му е наложена цензура от катастрофиралата Караянчева, която придвидливо е издала устна заповед журналиста да не бъде допускан в Народното събрание. Би Нюз потърси коментар от потърпевшия.

Б.Н.- Г-н Байрактаров, вярно ли е, че днес отново е потъпкана свободата на словото и Вие не сте бил допуснат като журналист в Народното събрание?

Д.Б.-Да вярно е.

Б.Н.-Имате ли някакво обяснение защо се случва това?

Д.Б.- Една от служителките, които издават пропуските в прав текст ми заяви, че за мен е забранено, като заяви, че така и е разпоредено. Поисках някакъв документ, но заявиха, че заповедта е устна и са предупредени всички служители на Народното събрание.

Б.Н.- Някой от журналистите в парламента дойде ли да ви подкрепи или да се поинтересува защо срещу един колега се упражнява такъв произвол и тормоз

Д.Б.- Не никой не се е трогнал, а за да не ме питате защо, веднага ще поясня, защото по-голямата част от тези така наречени журналисти са просто едни държачи на микрофони или просто обслужващ персонал на властта. Днес с моя оператор станахме свидетели на една много интересна картина. Оказа се, че в 11 часа премиерът Борисов трябва да участва в парламентарен контрол, десетина минути обслужващите журналисти почнаха на бегом да пристигат от редакциите си, за да подържат микрофона на премиера.

Б.Н. - Вие видяхте ли го премиера и попитахте ли го защо се упражнява този политически тормоз върху Вас?

Д.Б- Ами аз нямаше как да не го видя, защото с оператора сме на улицата пред входа на Народното събрание слава богу улицата е публична собственост и от нея още няма кой да ни изгони. Естествено , че му зададох някои интересни въпроси, а той отговори в неговия стил. Всичко това е записано и във вторник ще бъде излъчено.

Б.Н.- Всъщност, кой се страхува от вас?

Д.Б.-.Знаете ли днес доста хора интервюирах, а тези които се страхуват просто избягаха през странични входове, а те има защо да се страхуват, тъй като са сътворили доста законодателни безобразия, от които страдат българските граждани.

Б.Н.- Бихте ли разкрили какво искахте да питате депутатите днес? 

Д.Б.- Ще бъда лаконичен, тъй като във вторник от 21.00 часа по телевизия Евроком смятам заедно с хората да ги зададем тези въпроси, но например исках да попитам Валери Симеонов си прокарва закон, с който ни задължава да го уважаваме? Аз не мога да го уважавам този господин и първият повод е обидата, която нанесе на майките на децата с увреждания, не мога да го уважавам и за това, че излъгаха българските пенсионери, че ще направят минималната пенсия преди две годи и половина 300 лева. Искахме да попитаме Корнелия Нинова кога е честна и искрена, тъй като БСП е срещу Истанбулската конвенция, а подкрепи Мая Манолова за кмет на София, която искаше да бъде въведена Истанбулската конвенция а с нея и онази опасна за децата ни джендър идеология. Искахме да питаме защо искат да ни натоварят с нов данък "телевизор" и още много неща, от които се интересуват българските граждани. Естествено направихме много интересни записи с много политици, а и държим една много интересна новина, която обаче ще пуснем във вторник от 21.00 часа в предаването ни.  

 

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари