събота, 21 септември 2019, 10:00 ч.

Шуробаджанащина

СКАНДАЛНО: Съдията Калин Калпакчиев, освободил убиеца Полфрийман, сам е погазил закона!

BNews.bg

СКАНДАЛНО: Съдията Калин Калпакчиев, освободил убиеца Полфрийман, сам е погазил закона!

Съдията Калин Калпакчиев, освободил предсрочно убиеца Джок Полфриймън, сам е прекрачил границата на закона. Калпакчиев е бил приятел с адвоката на австралиеца във Фейсбук и не си е направил самоотвод. Това се съобщава в сигнал до ПИК. 

Основания за отвеждане на съдиите и съдебните заседатели:

Чл.29.(2)

Не може да участва в състава на съда съдия или съдебен заседател, който:

Поради други обстоятелства може да се счита предубеден или заинтересован пряко или косвено от изхода на делото.

Чл. 31 Ред за отвеждане на съдиите, съдебните заседатели и съдебния секретар

Чл.31. (1) В случаите, предвидени в чл. 29 и 30, съдиите, съдебните заседатели и съдебният секретар са длъжни сами да си направят отвод.

"Вчера сутринта Калпакчиев Е ИЗТРИЛ профила си във ФЕЙСБУК, но преди да прикрие следите, приятели на убитото момче Андрей Монов са направили снимка на профила му, от която е видно, че са били приятели, т.е. налице са преки и косвени основания за съмнение в безпристрастността на съдебния състав!

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ИМА СЪЩЕСТВЕНО НАРУШЕНИЕ НА СЪДОПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ ПРАВИЛА И РЕШЕНИЕТО НА СЪДА Е ПОСТАНОВЕНО ОТ НЕЗАКОНЕН СЪСТАВ!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Грух-грух ДС-Ванче караШкембе - 16:37, 21 септ.

    #Кой им даде на тия от австалийския шпионаж да гледат "На всеки километър - Възкрстналия мъртвец" сезон 1 (1969) - серия 11! Дето бате Серго чупи часовникарска витрина за да влезе УМИШЛЕНО в затвора за ликвидация на полицайски агент! И после с помощта на доктори и служители елегантно излиза от затвора, вкаран в ковчега на убития полицейския агент! Та тоя австралиец УМИШЛЕНО е убил за да влезе НАРОЧНО в затвора със ШПИОНСКИ ЦЕЛИ! И след събиране на достатично шпионски данни, информации и документи, разни правозащитници и служители заедно с реакционерни съдии го освобождават! За да реформира "институциите на българската система", т.е. да променя конституцуионния строи и ред, установен от БКП! Да ни разковава БКП-КОЧИНКАТА, останала ни от Тато! И тая Ковеши сега ще вкара в затвора на освободеното место някой депутат, министър, що не премиер, президент, прокурор, съдия, .... Щото австралиецът бил убил само един човек, и то със шпионски цели, а българските депутати, министри, премиери, президенти, прокурори, съдии, джандари, ДС+УБО-копои, кметове и мутро-партийни-чиновници-рушветчии, БанкСтери, "лекари", .... ЕЖЕДНЕВНО ЛИКВИДИРАТ десетки български граждани и малки частни производители, както и десетки хиляди овце, кози, прасета, .... с ЛЪЖИ, КРАДЕНЕ, ГАВРИ, КОРУПЦИЯ, държавно-административен РЕКЕТ и МАРОДЕРСТВО над данъкопладците!

Напиши коментар

Коментари