събота, 21 септември 2019, 12:00 ч.

Наглите в политиката

Цветанов изпълзя от дупката и втвърди тона към Борисов

BNews.bg

Цветанов изпълзя от дупката и втвърди тона към Борисов

Цв Цв изпълзя от центъра си за “евроатлантически ценности” и разкритикува най-близкия кръг на бившия си началник Борисов. Според Цветанов този кръг подвежда премиера и го настройвал срещу доскорошната му дясна ръка.

По този начин публично се извадиха факти за интригите около Бойко Борисов.

Според Цветанов, който доскоро правеше изборите по костинбродската схема, бившата му партия я чака тежък вот и вероятни загуби по места. ГЕРБ щял да загуби там, където Бойко изпъдил хората на Цветанов - Ямбол, Русе, Добрич и т.н.

Пред удобната за него Жени Баджака в студиото Цветанов не се посвени да хвърли вината върху ГЕРБ и за кризата в БНР. От цялото интервю на бившия подсъдим за подслушване стана ясно, че напрежението между него и Борисов ескалира всеки ден и след изборите конфронтацията може да прерасне във война в ГЕРБ, ако партията ги загуби.

Цветанов пророкува тежки избори в столицата и удобно забрави да поясни откъде намери пари за издръжка на лъскавия си офис. Баджака не го и попита. Нито повдигна темата за огромния апартамент с личния асансьор, който отразя главата на бившия сив кардинал. Не личи Цветанов да се е притеснил и от проверката на прокуратурата и КОНПИ. Очаква се зимата змията в Цветанов да се събуди и да започне явно разцепление в ГЕРБ със създаването на ГЕРБ -2 с лидер някой от кметовете спечелили срещу тях на изборите през октомври.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Весела - 10:14, 22 септ.

    Изобщо не им вярвам на тия двамата, че са им охладнели отношенията. Просто сега конюнктурата изисква да се преструват, че е така. Казано по байтошовски: снишават се, докато премине бурята.

  • ШуШу - 14:52, 21 септ.

    Поредното задниково фелацио на Бюрека към ББ

  • ГЕРБераст - 12:48, 21 септ.

    Разправят че "удобната" Жени-баджака, била най-удобна между баджаците!... За разлика от Деса-тъпото, при която тази зона била силно замърсена!

Напиши коментар

Коментари