събота, 21 септември 2019, 13:56 ч.

Избираш Джамбазки за общински съветник, а той ти се изплюва в лицето и отпрашва за Брюксел!

Лъжецът Джамбазки тръгна на нов поход за балами, които да излъже на поредните избори!

BNews.bg

Лъжецът Джамбазки тръгна на нов поход за балами, които да излъже на поредните избори!

Доказаният политически лъжец Ангел Джамбазки тръгна на нов поход за балами, които да излъже на поредните избори! Да,защото Джамбазки не е просто политически лъжец, той е отявлен рецидивист в това си деяние. Ето и фактите. През 2011 г. Джамбазки е избран за общински съветник на Столична община, но веднага след като през 2014 г. благодарение на Николай Бареков е избран за евродепутат, той забравя всички обещания и клетви дадени на столичани и отпрашва за Брюксел за многократно по-висока заплата. Естествено, че можем веднага да поставим и въпросът патриот на заплата ли е Джамбазки? Според нас, да, а вие как мислите? Но нека продължим с политическите лъжи към избирателите извършени от Джамбазки. Само няколко месеца след като е избран за евродепутат, същия този Джамбазки се явява като водач на листа за парламентарни избори и отново успява да излъже избирателите на Благоевградски МИР. Те го избират, но той отново им се изплюва в лицето и отпрашва за Брюксел. Вече е ясно. В Брюксел като евродепутат ще получава облаги и заплата за около 12000 евро, а българския парламент има няма по това време около 2000 евро. Точно година по-късно през 2015-та лъжецът Джамбазки отново успява да излъже избирателите на София и Столична община и те отново го избират за общински съветник. Сигурни сме, че вече се досещате. Да. Джамбазки отново се изплюва в лицето на избирателите и отпрашва за Брюксел, а причината вече ви е известна. Само, че тук трябва да поставим и един сериозен въпрос? Избирателите от София и Столична община дебили ли са, че толкова лесно се лъжат или Джамбазки е невероятен Остапбендеровец? О, не, не си и помисляйте, че лъжите на Джамбазки са приключили защото през 2017 г. той отново е кандидат за народен представител, но вече от Габровски МИР и естествено отново отпрашва за Брюксел. През 2019 г. Джамбазки е избран за евродепутат лъжейки, че ще брани интереса на международните ни шофьори срещу пакет "Мобилност". Какво обаче предвижда пакет мобилност за нашите шофьори? Предвижда да получават заплати като френските си и немските си колеги от няколко хиляди евро защото в пакета е подчинен на правилото за "равен труд- равно заплащане". В пакет "Мобилност" е предвидено още нашите шофьори да провеждат редовната си седмична почивка в хотели, където да могат да се изкъпят и да си починат нормално ето от това ги "брани" Джамбазки. Същия този Джамбазки иска нашите шофьори да получават 560 лева минимална заплата и да спят като скотове по кабините на камионите си. Естествено Джамбазки не им обяснява, че за него в пълна сила важи правилото за "равен труд- равно заплащане" и той получава като евродепутат равно заплащане като френските и немските си колеги. И о, чудо днес Джамбазки отново е готов да излъже столичани, тъй като е кандидат за кмет на София и Столична община, а ние ще можем да проверим дали наистина столичните избиратели са дебили! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Весела - 10:08, 22 септ.

    МВРО не взима на сериозно избора за кмет на София, иначе нямаше да извадят дежурния си кандидат за всичко, който няма никакво намерение да напусне топлото си местенце в Брюксел. Що за гавра със собствените им симпатузанти!

  • Карлос Педрос Контрера - 18:31, 21 септ.

    мАнгела Джанбаз е застаряваща меринджейка от ДС-Влашко-Мундарското-Ректално-Онождане (ДС-ВМРО)

  • БKП-ЦИГAHЬOP+ДC-БЪЛГAPЩИHИЗMA - 16:12, 21 септ.

    мАнгела Джанбаз е абсолютно сигурна, че няма да бъде избрана и поради това няма да загуби тлъстата евродепутатска заплата, привилегии и облаги, до които я уредиха за цели 5 години чрез обилно финансиране ДС-ДПС-арските кръгове и платените цигански гласове (заедно с Андро Слабака - шурето на караШкембе)! Но не му пречи заедно с Грух-Грух ДС-Ванче караШкембе да "усвоят" едни "незнайно от къде дошли" милиони за избори и най-вече платената подкрепа за втория кръг на платилата повече кандидатка! И двамата са нискойерахийни поръчкови изпълнители на БКП+ДС+ДПС+мутро-милиционерската ОЛИГАРХИЯ по гръмко публично повтаряне с мегафони по улиците на клишетата и фразеологичните конструкции на пропагандно-манипулативните и лъжливи догми на БKП-ЦИГAHЬOP-ДС-БЪЛГAPЩИHИЗMA на Замфир Яшар - Тато (известен и като Тодор Живков - Янко) и мангала им ДС-МВРо-патрон от Делиормана Пънчо Кубъдънъ - Бато авджията! Нищо повече! Мундарите-брат'чеди от Факултето чакат с нетърпение бира-скара предизборните улични сценични изпълнения, както и полагащата им се "по закон" 50-тачка! Добре дошли са няколко партии с подобни улични мероприятия!

Напиши коментар

Коментари