събота, 21 септември 2019, 18:21 ч.

Сделката с Банкя!

Маноловa не искала да води битки с ГЕРБ и Бойко! Разграничи се от БСП!

BNews.bg

Маноловa не искала да води битки с ГЕРБ и Бойко! Разграничи се от БСП!

Заявих ясно, че моята битка е срещу начина, по който се управлява столицата. Моята битка е срещу модела на управление.

Сделките на Манолова с Борисов лъсват. Днес бившата омбудсманка попари всички социалисти, че на нея може да се разчита в битката. Самата БСП пък вчера си я приши като брошка на ревера. Червена ли е Мая или тъмно червена? Защото синя няма кск да бъде кюстендилската черешка с позитанско минало.


Манолова пусна видео с изявлението си във Фейсбук със следния текст:
 
"Днес журналисти поискаха от мен да коментирам внушението на партийни функционери, направени в предаването „Панорама“ в петък вечерта, че не съм независим кандидат-кмет, а партийно оцветен. По този повод заявих: Не съм упълномощавала никоя партия да говори от мое име, нито да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка.
  
Заявих ясно, че моята битка е срещу начина, по който се управлява столицата. Моята битка е срещу модела на управление. Това беше причината зад мен да застанат граждани, граждански организации, да застанат различни партии.
 
Ако някой иска да води междупартийна битка, между една и друга партия, може би трябва да заложи на своята листа за партийни съветници или да си издигне партиен кандидат. Аз не водя междупартийни битки. Аз водя битката на гражданите срещу начина, по който се управлява столицата и моята кауза е промяна на начина на управление на столицата."
 
 
 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари