неделя, 22 септември 2019, 11:19 ч.

Първо в Bnews

Петьо Блъсков: Какъв по-прекрасен начин да отбележим независимостта на България от освобождаването на хладнокръвния убиец Джок Полфрийман

BNews.bg

Петьо Блъсков: Какъв по-прекрасен начин да отбележим независимостта на България от освобождаването на хладнокръвния убиец Джок Полфрийман

Датата на освобождаването на изрода не е избрана случайно.

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар  на главният редактор на Труд, Петьо Блъсков. Коментарът му идва по повод освобождаването на убиеца Полфрийман в навечерието на празника по повод, обявената българска независимост! Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа. 

* Bnews публикува съдържанието без редакторска намеса 

Какъв по-прекрасен начин да отбележим независимостта на България от освобождаването на хладнокръвния убиец Джок Полфрийман от тежко зависимите соросоиди разяждащи българската съдебна система отвътре?

Датата на освобождаването на изрода не е избрана случайно. Слугите на чужди интереси по презумпция мразят България и правят всичко въжможно да я очернят и подиграят.

“Ние с БХК, Америка за България и кръга Капитал, решихме да освободим убиеца и никой не може да ни каже нищо! “

Има ли по-гаден начин от това да ни покажат, че нищо не зависи от нас?

Хрантутниците на “Америка за България” Калпакчиев и Панов са и лични съдии на подсъдимите олигарси Прокопиев, Цветанов и Донев. Просто да е ясно защо с три тежки обвинения Прокопиев се разхожда спокойно по улицата.

Каква мила картинка.

Калпакчиев, Панов са само върха на айсберга. Отровата на Сорос и Прокопиев е проникнала много по-дълбоко в “независимия” български съд, чрез измишльотината “съюз на съдиите в България”. Съдиите в този съюз гарантират лоялността си към българската държава като получават парични грантове и дарения от “Америка за България” и “Отворено общество”.

Независимост от всякъде.

Честита да ви е!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари