неделя, 22 септември 2019, 13:21 ч.

Излъга ли Джамбазки, че е баща? С кого живее Джамбазки в Брюксел?

Бомба! В българските регистри не е открит акт за раждане на дете с баща Ангел Джамбазки?

BNews.bg

Бомба! В българските регистри не е открит акт за раждане на дете с баща Ангел Джамбазки?

След като вечния кандидат за почти всички постове Ангел Джамбазки за пореден път се кандидатира за кмет на българската столица е резонно най-после да отговори на няколко прости въпроса. Джамбазки и неговата партия ВМРО непрекъснато акцентират върху семейните ценности, но 40 годишния Джамбазки не е отговорил той сключил ли е брак и коя е спътницата му в живота? До момента не е открито свидетелство за сключен брак на Джамбазки с жена. Същия Джамбазки съобщи, че има дъщеря, но до момента не е открит акт за раждане, в който Джамбазки да е отбелязан като баща на дете! В интерес на обективната истина детето може да е родено в чужбина от сурогатна майка, а негови родители да са гей двойка със сключен гей брак в чужда държава, който все още да не е обявен в България? Припомняме, че в Европейския парламент Джамбазки подкрепи признаването на гей браковете, вероятно това е бил един от мотивите му. Крайно време е Джамбазки да изясни открито семейното си положение, с кого живее в Брюксел, както и да публикува дипломата си за завършено висше образование. Според интервю дадено пред БТВ през 1999 г. Джамбазки заявява, че е бил студент в първи курс. Остава загадка и защо Джамбазки не отбил задължителната редовна военна служба, едно от предположенията е, че при задължителните прегледи от военната наборна комисия е установила хомосексуална наклонност в донаборника? Дали е така отговор пред обществото дължи Джамбазки, тъй като същия заема и публична длъжност според закон и се кандидатира отново за такава? Би Нюз призовава евродепутата Ангел Джамбазки да отговори на всички поставени въпроси, като освен това публикува и съответните документи за доказателства, обществото има право да знае кого е избрало за член на Европейския парламент и кого ще избират за кмет на столицата ни!  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Paдкo - 23:36, 22 септ.

  МЕРИНДЖЕЯТ мАнгела Джанбаз заедно с алкохолизирания латино-американски МУНДАР от маалата в Перник Карлос Педрос Контрера изплуваха пак на повърхността на червено-черното предизборно БКП+ДС-ЦУКАЛО "Влашко-мангасарско Ректално Онождане" (ВМРО) с главен ГЮФТО тлъстото ДС-Ванче караШкембе! Защо преди да се кандидатира за нова обществена изборна длъжност меринджеят Джанбаз не си е подал оставката и не се е отказал от вече заеманата обществена изборна длъжност - евродепутатка?! Въобще не се надяват да бъдат избрани, но ВИНАГИ участват в изборите защота там се завъртат едни "незнайно от къде дошли милиони", които меринджей-мундарските шкембета ще усвояват частно! И това е вече повече от 20 годнини!

 • Не му върви на джамбаза - 19:57, 22 септ.

  Ако бяха намерили такъв акт щеше да е световна сензация - първото в света дете родено от полов акт между пе-де-руги.

 • Отвратен - 17:32, 22 септ.

  Тоя Ангел е завършил ВСИЧКОЛОГИЯ-той имал дете, ама от коя дама никой не знае-ами ТАРАН КОЛЪО като си жаден за пачки бъди МЪЖ и покажи жената до себе си и официално кажи трите имена на дъщеря си не да мънкаш като педераст-Нали си публична лмичност и то много ЧЕСТЕН

 • Тихомир Томов - 16:58, 22 септ.

  Е , той е сурогатната майка !

Напиши коментар

Коментари