неделя, 22 септември 2019, 18:00 ч.

Красива надпревара

Избраха Super Model Universe 2019

BNews.bg

Избраха Super Model Universe 2019

Снимка: Снимки: Качество, дизайн и точност

Делегати от пет континента пристигнаха в България за да се впуснат в надпреварата за престижната титла.

За да ги подкрепят с тях бяха и родители, приятели и национални директори! Домакин на фотосесиите, националната и фешън вечер бяха едни от най-предпочитани и награждавани хотели за спа туризъм - Свети Спас и хотел Бор във Велинград!

Гражданите на Велинград,както и гостите на хотелите имаха възможност да гласуват за своите фаворити!Фаворити в националната вечер станаха представителката на Източна Европа и представителят на България.Фешън вечерта спечелиха Черна гора и Украйна!Всички получиха подаръци от Refan и хотелите Бор и Свети Спас.

На сцената на Sofia Fashion Week бяха обявени и имената на победителите.Те бяха определени от общият збор на оценките!Участниците дефилираха с колекции на световни дизайнери,а награждаването дефилираха със специално създадена колекция на бутик Reserve.

Победители станаха представителката на Малайзия Тхин Йи Ен и представителят на Украйна Роман Буленок.

Техни подгласници съответно са истична Европа,Македония,Украйна и Естония при жените и България,Малайзия,Португалия и Индия при мъжете.

Super Photo Model Universe станаха представителката на Черна гора и представителя на Сърбия.

Призът Beauty бе за Холандия,а Best body  бе присъден на Бенелюкс. Арт директор на конкурса бе Иван Рупчин,а продуцент Меги Савова.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари