четвъртък, 26 септември 2019, 11:00 ч.

Ексклузивно в Bnews

Бареков дама 1000 евро награда, за да издири "най- добрия приятел на убийците" съдия Калпакчиев за интервю на 4 очи!

BNews.bg

Бареков дама 1000 евро награда, за да издири "най- добрия приятел на убийците" съдия Калпакчиев за интервю на 4 очи!

Искам да му взема интервю по темата на четири очи. Ще го попитам “Колко струва животът едно българско дете” и “Как смята да се гледа в огледалото до края на дните си!”.

Днес във Фейсбук попаднахме на публикацията на бившият евродепутат Николай Бареков. Той отправи призив към българите, че дава 1 000 евро награда за достоверна информация за местонахождението на скрилия се от обществото плъх “съдия” Калин Калпакчиев по прякор “ най-добрия приятел на убийцийте”. Вижте пълното съдържание на публикацията му! 

* Bnews публикува съдържането без редакторска намеса

Всяко зло за добро! Пускането на убиеца Джок Полфриймън на свобода от соросогнидния съдия Калпакчиев обърна целия български народ в справедлив гняв и бунт срещу октопода на мафията кръга Капитал, подсъдимите олигарси и техните маши в купения от тях български съд начело с Лозан Панов. Всички, които адвокатстват на калпакчиев, участват в престъпната схема.

Целта на капитал, Съюза на съдиите, БТВ, БХК, Христо Иванов, поръчковите сайтове медиапул и клозет е да защитят незащитимото. Да превърнат децата ни в безполови същества и да позволят на чужденци и престъпници да ги убиват безнаказно в центъра на столицата. Този път се оляха, объркаха се и народът ще ги помете. Сган!!!

Вън от България, безродници! Като баща, гражданин и журналист давам незабавно 1 000 евро награда за достоверна информация за местонахождението на скрилия се от обществото плъх “съдия” Калин Калпакчиев по прякор “ най-добрия приятел на убийцийте”. Искам да му взема интервю по темата на четири очи. Ще го попитам “Колко струва животът едно българско дете” и “Как смята да се гледа в огледалото до края на дните си!”.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Илия - 08:46, 07 ноем.

    Много родоотсъпници, диверсанти и слуги на чужди интереси има в тази държава. Колко потъпкани съдби само, а тази съдебна измет живее преохолно. Господ не ще ги съди, само ние можем да го направим.

  • ИВАН ИВАНОВ - 12:22, 26 септ.

    ДАНО ТОВА ИМ СЕ ВЪРНЕ НА ТЕЗИ СЪДИИ ИЛИ АКО НЕ НА ТЯХ ТО НА ДЕЦАТА ИМ.ЛИНЧ ЗА СОРОСОИДИТЕ И СОРОС В ТОВА ЧИСЛО.

Напиши коментар

Коментари