понеделник, 30 септември 2019, 7:46 ч.

Единият, за да е министър, купуващ самолети за три милиарда, другият - за да векува в Брюксел за 15 000 евро месечно!

Велизар Енчев с безмилостен коментар за предателството на Каракачанов и Джамбазки към България

BNews.bg

Велизар Енчев с безмилостен коментар за предателството на Каракачанов и Джамбазки към България

Ако Министерският съвет не отложи въпроса за членството на Македония, докато тя не изчисти историята от фалшификации, ВМРО ще напусне управлението, заяви Красимир Каракачанов в "Неделята на NOVA"...
Военният министър е сбъркал адреса на бутафорния си гняв. Вместо да разиграва сълзливо театро, той незабавно трябва да подаде оставката си като идеолог на договора с Македония, ВМРО да се закрие, а имотите на македонските братства да се отнемат от узурпаторите на "Пиротска". Каракачанов е главният виновник за сключения преди две години договор с македонистите, с който де юре и де факто признахме измислената им нация, сърбизирания югозападен български диалект и откраднатата от България история.
От две години Каракачанов и Джамбазки яростно клеймят критиците на този договор, а евродепутатът дори ме съди заради мои критики срещу него във Фейсбук.
Сега двамата са на подсъдимата скамейка на историята. Същата история, която те подариха на македонистите - единият, за да е министър, купуващ самолети за три милиарда, другият - за да векува в Брюксел за 15 000 евро месечно!
Няма по-голямо предателство от това - да търгуваш с историята на своя народ за пост и пари!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари