понеделник, 07 октомври 2019, 9:37 ч.

В основата на коалицията стояли два камиона с гилзи от снаряди?

Дъно! Симеонов и подсъдимия бивш министър Ненчев направиха коалиция в Сливен!

BNews.bg

Дъно! Симеонов и подсъдимия бивш министър Ненчев направиха коалиция в Сливен!

Поредна безпринципна коалиция се пръкна в Сливен. Този път между партиите на Валери Симеонов и подсъдимия бивш министър Николай Ненчев. Приживе полк. Стоян Стоянов- Стуци често разказвал, че дружбата на Симеонов и Ненчев тръгнала от два камиона с гилзи от снаряди. Ненчев бил предоставил като министър на отбраната двата камиона с гилзи за жълти стотинки, които обаче, Симеонов осребрил подобаващо за десетки хиляди левове като твърдял, че е осигурил бронз за отливането на паметника на ген. Колев в Добрич. В схемата бил включен и добрички бизнесмен, който за награда получил депутатско място, разказвал омерзен Стуци. Той бе пророкувал, че рано или късно Симеонов и Ненчев ще се съюзят и тежко и горко на тези, които им повярват! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • demis - 07:37, 10 окт.

    И ДВАМАТА СА УТРЕПКИ! ОСОБЕНО ПЛЕШИВИЯ ПЕЗЕВЕНК, ДЕТО ЗАКАРА В МО БАНДА КУРВИ, ФРИЗЬОРКИ, МАСАЖИСТКИ, АКТРИСИ И ТЕМПОДОБНА СВОЛОЧ ДА МУ ДРАПА КАЙСИИТЕ ЩОТО НИЩО НЕ ЗНАЕШЕ ЩО Е ТАМ!

Напиши коментар

Коментари