вторник, 08 октомври 2019, 12:59 ч.

Видеото предизвика истински фурор в социалната медия Фейсбук!

Журналистът Димитър Байрактаров закова Ангел Джамбазки с неудобни въпроси! - ВИДЕО

BNews.bg

Журналистът Димитър Байрактаров закова Ангел Джамбазки с неудобни въпроси! - ВИДЕО

След като вчерашната публикация във Фейсбук на журналиста Димитър Байрактаров за извозване на танкове предизвика истинска бомба и събра десетки хиляди гледания, днес Димитър Байрактаров предизвика нов фурор в социалната медия, като публикува интервю с Ангел Джамбазки. Вижте какво публикува той:

"Скъпи приятели, през последните най-настоятелно искахте да взема интервю Ангел Джамбазки. Искахте да му задам въпросите, които нито една медия не посмя да му зададе. Днес изпълних вашите искания. Пускам само малка част от това интервю, а довечера от 21.00 ч. на живо по ТВ "Евроком" ще имате възможност сами да узнаете отговорите на следните въпроси:
1. Лъже ли Джамбазки избирателите и ще стане ли общински съветник?
2. Знае ли Джамбазки кога е завършил висшето си образование?
3. Ще докаже ли Джамбазки на Волен, че не е гей?
4. Защо Джамбазки не изпълни дълга си към родината и не отби задължителната си военна служба ( не бил войник)?
5.Нареди ли Каракачанов на администрацията на ВМА да посреща и развежда из болницата Джамбазки?
И още много ваши въпроси, но всичко довечера в 21.00 часа на живо по ТВ "Евроком". "

Би Нюз потърси Димитър Байрактаров за повече информация, но той лаконично заяви, че интервюто с Ангел Джамбазки ще бъде излъчено тази вечер от 21.00 часа в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" на живо по телевизия "Евроком". Той заяви, че се е постарал да зададе всички въпроси, които са били поставени от зрителите и намекна, че отговорите на Джамбазки са повече от интригуващи.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • бачо - 16:16, 08 окт.

    Какви хора ни управляват и кои други искат да ни управляват!Джамбазки топазки и тем подобни не расови кучета искат да лапат кокала.

  • Анонимен - 15:32, 08 окт.

    То каракачанов не е бил войник,ти па питаш джам базки

Напиши коментар

Коментари