вторник, 08 октомври 2019, 14:47 ч.

Първо в Bnews

Кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални

BNews.bg

Кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални

Днес във Фейсбук попаднахме на коментари на бившият евродепутат Николай Бареков и кандидата за кмет на София, Волен Сидеров относно сексуалността на Ангел Джамбазки! 

Вижте какво написаха те в личните си профили в социалната мрежа!

* публикуваме без редакторска намеса 

Волен Сидеров: 

Кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални. Относно искането, на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици. Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване.

Николй Бареков: 

Браво на господин Джамбазки, че си е направил тест за наркотици, но защо във ведомстената клиника на шефа му Каракачанов ВМА....? Все пак, като е стигнал дотам, не трябва да се прави на ударен, ами да се беше надупил и разтворил задни бузи пред Донаборната комисия, за да определи дали е функционално годен и за военна служба. Зер дебелият войвода нали ще връща казармата. А там по наше време с обратни резби не взимаха.
https://pik.bg/джамбазки-си-направи-тест-за-наркотици-news8…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Николай - 16:32, 08 окт.

    Не знам дали хомосексуалността прави от политика некачествен политик, но бéлото със сигурност. Необразоваността и психичните отклонения - тоже. Лошото възпитание - още повече. Така че ако направим един списък кои недостатъци и пороци изключват един политик, белата Златка изхвърча от политическото пространство още на т.1.

Напиши коментар

Коментари