четвъртък, 10 октомври 2019, 14:00 ч.

Партитата ще са две поредни уикенда

Детски празници организират в "Младост"

BNews.bg

Детски празници организират в "Младост"

Пиесата ще бъде поставена в читалището зад пазара в "Младост" 1 на 19 октомври от 10 часа.

Два детски празника ще бъдат организирани в столичния район "Младост".

Партитата ще са две поредни уикенда, като първото е сега в събота. От 11 часа, в парка в "Младост" 3, ще започне Шоуто на Богдан Томов. Любимецът на малки и големи обещава, че в слънчевия и топъл ден, какъвто предвиждат синоптиците, ще има страшно много песни, танци, игри, забавления и изненади. Следващата събота, в "Младост" ще гостува драматичен театър “Проф. Енчо Халачев”.

Ще бъде поставена пиесата "Снежанка и джуджетата". Тя е един нов прочит на популярната история, в която самите зрители ще бъдат актьори. Представена е като една щуротия и олелия за деца от 2 до 72 години, която ще пренесе зрителите във вълшебния свят на приказките. След представлението ще има детска дискотека с игри и томбола.

Пиесата ще бъде поставена в читалището зад пазара в "Младост" 1 на 19 октомври от 10 часа. Още информация за двете събития има на страница на арх. Стефан Стефанов във Фейсбук, от която става ясно, че именно той е съдействал за осъществяването им.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари