четвъртък, 10 октомври 2019, 16:00 ч.

Тази от Видин-действащ общински съветник

Почти всички координатори на Слави се оказаха политически номади, сменили поне 5-6 партии

BNews.bg

Почти всички координатори на Слави се оказаха политически номади, сменили поне 5-6 партии

През 2015 г. e била кандидат за кмет на гр. Видин от Местна коалиция „Единни за промяна“.

Вчера след публикациите на „АФЕРА“, Слави изтри имената на няколко координатора и ги замени с други интересни личности, за които вече писахме.
След като стана ясно и че зам-кмет от ГЕРБ в Петрич е координатор на „Няма такава държава“, идва редът и на координатора „Няма такава държава“ за Видин – Росица Любенова Кирова.

Тя е бизнес дама с няколко фирми, „Росита“ АД; „ДДФ“ ЕАД; „Интер солар 12“ ЕООД; „Дунавски Драгажен флот Видин“ АД; „Цитадела БГ“ АД.
Също така е учредител и член на управителния съвет на „Сдружение Ен Ефект“; „Сдружение Европа 2007“. Учредител, член на управителния съвет и председател на Българска асоциация на Дунавските драгажни предприятия, БАДДП. Учредител и председател на Гражданско обединение „Единни за промяна“.

И не само това. През 2015 г. e била кандидат за кмет на гр. Видин от Местна коалиция „Единни за промяна“. И най-важното Към настоящия момент е действащ общински съветник – в гр. Видин от МК „Единни за промяна“. През 2016 г. е събирала и подписи за регистрация на инициативния комитет на Слави за референдума. Ето и декларациите, които е подала, като общински съветник.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари