четвъртък, 10 октомври 2019, 18:11 ч.

ВМРО превръща България в депо за боклуци!

Рим води преговори за износ на боклука си в България. ВМРО вече е подготвило терените за тази дейност.

BNews.bg

Рим води преговори за износ на боклука си в България. ВМРО вече е подготвило терените за тази дейност.

Рим води усилени преговори за износ на боклука си в България от първи януари 2020 година. ВМРО чрез ресорния си министър вече е подготвило съответните депа в различни точки на България. Такива мощности се изграждат край Елин Пелин , село Атия, Попово и други места. Старта за превръщането на България в депо за отпадъци бе даден именно от община Елин Пелин, която се управлява от кмет на ВМРО, общинския съвет също е доминиран от ВМРО. Това доведе до сериозем масов протест и дори до сезиране на съда от общинските съветници на ГЕРБ. Най-масови бяха протестите в село Атия-Бургаско, където хората за малко не набиха министъра на ВМРО. Ситуацията в Попово е почти същата. Запознати със скандалната сделка подхвърлиха, че така наречените войводи потърсили помощ от италиански силови структури помощ за местните избори в София с обещанието, че ако успеят да вкарат повече общински съветници, ще отредят терени за още депа, на които да приемат римските отпадъци. Затъналия в боклуци Рим води преговори и с други държави, но е получил категоричен отказ. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Беновска пипа - 00:56, 11 окт.

    Бях си легнала вече, но не можах да заспя, защото ме тормозят два въпроса. 1. Защо предаването, което Байрактаров води сам, се казва "Бареков и Байрактаров..."? 2. К. Каракачанов в едно предаване набеди Бареков, че консумира "бело". Нещо в своя защита няма ли да предприеме набеденият, особено сега, когато стана тренд сред популистите да се замервaт с обвинения, че са гейове, наркомани, или и двете?

  • Кимон Георгиев - 19:23, 10 окт.

    ДС-"Влашко-Мундарските Рептили и Орки" (ДС-"ВМРО") си знаят, че са мангасарски боклуци и гледат, докато са на власт с БКП-ГЕРБ+ДС-ДПС, да си натъкмят уютни БУНИЩА, в които ще бъдат изхвърлени след като паднат от власт след месец-два!

Напиши коментар

Коментари