вторник, 15 октомври 2019, 9:53 ч.

Американски дипломати, участвали в трафик на човешка кръв и патогени за секретна военна програма

Диляна Гайтанджиева смрази света със свое журналистическо разследване!- снимки

BNews.bg

Диляна Гайтанджиева смрази света със свое журналистическо разследване!- снимки

Журналистът Диляна Гайтанджиева смрази света със свое разследване! Цялото разследване можете да прочетете на този линк:http://dilyana.bg/us-diplomats-involved-in-trafficking-of-human-blood-and-pathogens-for-secret-military-program/

Посолството на САЩ в Тбилиси транспортира замразена човешка кръв и патогени като дипломатически товар за секретна военна програма на САЩ. Вътрешните документи, намесващи американските дипломати при транспортирането и експериментирането на патогени под дипломатическо прикритие, са ми изтекли от грузински инсайдери. Според тези документи учените от Пентагона са били изпратени в Република Грузия и са получили дипломатически имунитет за изследване на смъртоносни болести и ухапване от насекоми в центъра Лугар - биолабораторията на Пентагона в столицата на Джорджия Тбилиси.
Това военно съоръжение е само една от многото биолаборатории в Пентагона в 25 страни по света. Те се финансират от Агенцията за намаляване на заплахите за отбрана (DTRA) по военна програма в размер на 2,1 милиарда долара - Кооперативна програма за биологичен ангажимент (CBEP) и са разположени в страни от бившия Съветски съюз като Грузия и Украйна, Близкия изток, Югоизточна Азия и Африка.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари