вторник, 15 октомври 2019, 11:30 ч.

Скандално

Никой не иска да играе с България, ФИФА се намесва

BNews.bg

Никой не иска да играе с България, ФИФА се намесва

Никой не иска да играе контрола с България. На 14 ноември (четвъртък) националите почиват, тъй като квалификационната ни група е с пет отбора. Три дни след това - на 17 ноември (неделя) е домакинството ни на Чехия. БФС все още не е намерил съперник за спаринг, като на няколко пъти е получавал откази от федерации на другите страни, пише "Тема Спорт". Опция номер едно е била Украйна, но там двете страни не са се разбрали за мястото на провеждане на мача. Останалите свободни европейски страни вече са си намерили противници. Това означава, че евентуален противник на България на 13 или 14 ноември ще е държава извън Европа.

Към такъв са се насочили от футболната ни централа. От там обаче ще трябва да побързат, ако не искат ФИФА да се намеси. Ако до края на октомври не сме успели да си уредим съперник, Световната федерация ще ни назначи служебен. Лошото в случая е, че от ФИФА определят и мяс­тото и с оглед факта, че на 17 ноември сме домакини на Чехия, ще се наложи и пътува.

С въвеждането на новия формат на квалификациите от световната централа се ангажираха и с подсигуряване­то на контроли за свободни­те отбори, които нямат ма­чове за дадена дата.

Реално това ще са послед­ните два мача за трикольорите преди евентуалното учас­тие на баражи през март. Се­лекционерът Красимир Балъков е бил категоричен, че най-добре е да се намери против­ник от Европа, но в крайна сметка най-важното е било да има мач и да се изпробват различни тактически вариан­ти и играчи.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Криста - 11:07, 16 окт.

    Здравствуйте уважаемый администратор сайта. Я копирайтер Мои тексты уже в ТОПе и работают на бизнес Предлагаю вам сотрудничество - Ищу проекты на ведение страниц/групп в соцсетях Сформирую нужный имидж у ЦА, нейтрализую негативные коменты Пишу также статьи заточеные под конкретные запросы, без переоптимизации, со 100% уникальностью, что способствует продвижению сайта, а также читабельные и подталкивают аудиторию сайта к диалогу. Мои проекты успешно продвигаются по Москве и области в ТОП 10, в том числе благодаря моим уникальным, сео оптимизированным статьям P.S. Я убеждена, что вместе мы сможем сделать ваш сайт еще интересней, популярнее и прибыльнее.

  • SEO-маркетолог - 09:25, 16 окт.

    Я - частный SEO-маркетолог. Работаю без предоплаты. Вывод в ТОП из Яндекса без предоплаты за ОДИН месяц (и дальнейшая поддержка роста)! Я работаю по большому списку слов (несколько тысяч) с фиксированной ценой 15000 рублей в месяц. Сайт усиливается по словам, которые уже есть поиске Яндекса, но на дальних позициях. Авторская безопасная технология без покупки ссылок. Накрутками не занимаюсь. Сайты под санкции не загоняю. Подходит большинству сайтов, предлагающих услуги или товары (кроме одностраничных). Сообщите мне с каким сайтом нужно работать для предварительной оценки возможности его усиления. email: 5000top1@mail.ru +7(995)9002533 (Tele2) есть WhatsApp

Напиши коментар

Коментари