сряда, 16 октомври 2019, 17:30 ч.

По покана на американската страна

Цацаров, Гешев и шефове на служби на посещение в САЩ

BNews.bg

Цацаров, Гешев и шефове на служби на посещение в САЩ

Главният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Иван Гешев са на посещение в САЩ по покана на американската страна. Визитата ще продължи до 17 октомври.

В посещението участват и председателят на Държавна агенция "Национална сигурност" Димитър Георгиев, председателят на Държавна агенция "Разузнаване" Атанас Атанасов и изпълняващият длъжността директор на Служба "Военна информация" Велко Атанасов.

В работната програма са включени срещи във Федералното бюро за разследване, Съвета за национална сигурност към Белия дом, както и в други правоохранителни органи във Вашингтон.

Ще бъдат обсъдени сътрудничеството между правоохранителните органи на САЩ и България, обменът на информация, противодействието на корупцията и организираната престъпност, прането на пари, както и действията в защита на националната сигурност.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари