четвъртък, 17 октомври 2019, 9:32 ч.

Защо войводата Контрера се сниши? Участвал ли е в корупционна схема приятеля на Джамбазки?

Кандидатът на ДБ Борислав Игнатов мълчи за истинския доклад за МТК, който е внесен от съветник на ВМРО!

BNews.bg

Кандидатът на ДБ Борислав Игнатов мълчи за истинския доклад за МТК, който е внесен от съветник на ВМРО!

Кандидата на ДБ Борислав Игнатов размаха доклада и предложението за договор с МТК за северните линии с надписаните цени и километри!  В договора е заложена и сладката цена от 3.00 лв. на километър без никаква обосновка. Според Игнатов този договор е пример за корупция, но пропусна да посочи истинския вносител на този доклад. Оказва се, че това е общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера, който дори във видеоклип се хвали, че именно той е осигурил турските автобуси за северните райони. Според Игнатов вносител на доклада е Калоян Паргов, но журналиста Димитър Байрактаров публикува два абсолютно идентични доклада и постави няколко въпроса на Игнатов:

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • хахахах - 08:19, 21 окт.

  Много лъже Байрактаров! Ясно се вижда кои са вносителите - Паргов, Борисов и Бориславов. А те са си от БСП и са хора на Мая Манолова.

 • 1 - 16:12, 17 окт.

  Не съм расист,но този е мелез,нито кон,нито муле.

 • момчето - 14:27, 17 окт.

  тоя късочелия направо го смазаха с факти около кражби свързани с автобусите по северната дъга. Газ пикае.

 • Иван - 13:13, 17 окт.

  Явно Ивчо Прокопиев не му дава да говори и му е казал да си мълчи по темата!

Напиши коментар

Коментари