сряда, 23 октомври 2019, 11:21 ч.

От какво се уплаши евродепутата?

Джамбазки скри апартамента си от избирателите?

BNews.bg

Джамбазки скри апартамента си от избирателите?

Ангел Джамбазки бе единствения участник в дебата на БТВ, който не показа жилището си на избирателите.

Според обявената от него информация през месец май в същата телевизия, избирателите би следвало да видят в апартамента му младата му съпруга и малката му дъщеричка, но уви!

Тази тайнственост на евродепута отново повдигна много въпроси относно зависимостите му. Според съседи на кандидата за общински съветник те никога не са виждали нито жена, нито малко дете да влизат в апартамента му?

Оказва се обаче, според твърдения на живеещите съседи, че чести посетители на апартамента били лица, които говорели на арабски и приличали на бежанци.

Според хората именно арабскоговрящите лица са и реалните жители в апартамента на Джамбазки? Дали това е така ще покаже проверка от общинската служба на ГРАО.

При всяко положение обаче, тази тайнственост от публично лице, заемащо публична длъжност е необяснима. Джамбазки притежава и имот в село Драговищица в община Костинброд, който представлява буренясала нива и според жителите на селото е ярък пример за некадърност и немърливост от страна на евродепутата, който се стискал да плати за почистването и поддържането на имота си.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Дженгиз - 16:23, 23 окт.

    Арабските рязани карабини го " тикат" като трудовашка количка нс караминьол

Напиши коментар

Коментари