неделя, 27 октомври 2019, 14:00 ч.

Искрено и лично

Джоли заговори за рака и смъртта и призна за нова страшна болест

BNews.bg

Джоли заговори за рака и смъртта и призна за нова страшна болест

През 2013 г. холивудската актриса Анджелина Джоли се подложи на двойна мастектомия. Бившата съпруга на Брад Пит прибягна до интервенцията, след като лекарите откриха, че има голяма опасност да развие рак на гърдата. Болестта се предава по наследство. Майката на Джоли умира през през 2007 г. на 56 години от рак. Баба й си отива от този свят в още по-ранна възраст, едва на 40 години.
 

Анджелина Джоли не е добре! Звездата се завърна на снимачната площадка, но... От страх да не последва съдбата им, тя маха и яйчниците и фалопиевите си тръби. Шест години по-късно актрисата реши отново да говори за ада, през който е преминала. Анджелина Джоли взе най-важното решение след развода и... В откровено есе за списание Time тя говори открито за своята борба с коварното заболяване и посочва истинската причина, която я е накарала да прибегне до двойна мастектомия и премахването на яйчниците. И за първи път споменава за опасната болест, която е развила покрай кошмара. 


 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • спомен за Джоли - 08:41, 19 дек.

    Джоли заговори за рака и смъртта и призна за нова страшна болест. Как да поддържаш интерес към безинтересната си личност, освен чрез признания за измислени болести и скандали? А и вече сме остарели.

  • Петър Иванов - 05:18, 28 окт.

    Пригноза означава вероятност ... ами ако докторите не са били прави в предвижданията си . Значи ли това , че ако на една жена баба и е умряла от старост , майка и също е починала от старост ; то и жената също я очаква дълъг , дълъг живот . Според горепосочените доктори ... значи всеки мъж преди да се ожени трябва да пита бъдещата си жена от какво е умряла баба й , и здрава ли е майка й ... и чак тогава да прецени дали да се жени за нея или не ...

Напиши коментар

Коментари