вторник, 29 октомври 2019, 13:00 ч.

Най-добър луксозен бизнес хотел за Източна Европа

Лукс и естетика на световно ниво в InterContinental Sofia

BNews.bg

Лукс и естетика на световно ниво в InterContinental Sofia

Нови престижни отличия за хотела доказват ефективността на инвестиционния проект на Galaxy Investment Group.

InterContinental Sofia официално бе обявен за „Най-добър луксозен бизнес хотел за Източна Европа“ от Световните награди за луксозни хотели през 2019 година. Благодарение на новаторския проект на компанията IDEA International за приземния етаж, хотелът бе награден и за „Интериор на годината за хотел“ за 2019-2020 година от конкурса „Европейски награди за имоти“. Отличията са плод на колективните усилия и висок професионализъм на целия екип на InterContinental Sofia, и голяма гордост за компанията инвеститор Galaxy Investment Group. За  пореден път българското дружество наложи висок стандарт, като реализира стъпването на луксозния бранд у нас и така утвърди положителния образ на страната като предпочитана туристическа дестинация, поставяйки я на луксозната карта на международните бизнес и туристически пътувания.

От InterContinental Sofia приемат наградите като отговорност да продължат налагането на традиции при спазване на най-високите стандарти за качество, както и да генерират новаторски  решения в осигуряването на незабравимо изживяване и комфорт за всеки гост, както и добавена стойност за партньорите си и туристическия бизнес като цяло.

Основани през 2006 г., Световните награди за луксозни хотели са върхово постижение в луксозната хотелиерска индустрия. Всяка година над 300 000 посетители на сайта, сред които гости от цял свят и представители на индустрията, заявяват своя избор, за да отличат победителите. Луксозните хотели имат възможността да участват в различни категории към престижната класация, като отразяват уникалните си предимства и въвеждат нови дестинации.
 

За InterContinental Sofia:

InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. В момента IHG® има 5723 действащи хотела в световен мащаб и 1925 в процес на изграждане.

За Галакси Инвестмънт Груп:

Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, която развива и управлява успешни проекти в различни направления на недвижима собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи. Стратегическите инвестиции на компанията са съобразени с ключовите фактори в динамичната бизнес среда и дългосрочните тенденции на пазара. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари