неделя, 03 ноември 2019, 20:47 ч.

Николай Бареков, гражданин:

Мая Манолова напълно дискредитира институцията “омбудсман” и логично се провали

BNews.bg

Мая Манолова напълно дискредитира институцията “омбудсман” и логично се провали

Безславният провал на политици като Мая Манолова в София, Славчо Атанасов в Пловдив и К. Костадинов във Варна е логично следствие на тяхната неподготвеност, алчността за постове и лъжите им. Нещо повече, в конкретния случай госпожа Манолова изложи и дискридитира иначе престижната и полезна институция на Омбудсмана. Госпожата от Кюстендил политизира недопустимо поста и го превърна в трамплин за провалената си политическа кариера. Сега дълго време институцията ще се лекува и страда от мазните политически петна, с които го оцапа нахалната и глуповата русокоса адвокатка. Манолова беше наказана от избирателите си поради две основни причини.

Първата. Нейната абсолютна неподготвеност и непригодност за длъжността кмет на София. Манолова не е от София, не познава нейните проблеми и пътища за решаването им. Освен личната стратегия за оцеляването си в политическата кариера Манолова не разполага с друга визия. Тя, милата, е проста, невежа и крайно повърхностна.

Втората причина за излагацията. Предателствата, които извърши Манолова, и изядоха главата. Тя предаде гражданите, които и повярваха като омбудсман. Предаде истината за Костинбродската измама, предаде БСП и предаде хората, които и се доверяваха през 2013.

Манолова се подмаза и плонжира на псевдодесните психолиберали от Раз-градската десница, които със задоволство и отвращение наблюдаваха агонията и. Манолова предаде и благодетеля си Борисов, който я направи омбудсман. Падението им хич не свършва тази вечер.

Вместо да стане общински съветник лицето Джамбазки отново избяга в Брюксел. Утре сутринта като се събуди с махмурлук Славчо Атанасов ще излъже за трети път пловдивчани и вместо съветник в градския парламент пак ще се върне на топлата депутатска банка в столицата. А Мая...?

Сигурно пак ще висне на врата на Борисов и Радев да и търсят работа из институциите или ще се моли да става я консул, я посланик. В противен случай ще свърши като адвокат на мафията на другата политическа червена вещица Татяна Дончева от град Троян.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • red - 09:13, 04 ноем.

    ДУДУКА Е НАЙ-СВЕСТЕН!... ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ, ПЕДАЛИИ ДУДУЦИ СЕ СКАТАВАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА!

Напиши коментар

Коментари