вторник, 12 ноември 2019, 15:30 ч.

Eдин от най-предпочитаните комплекси в града

Нов стил на живот за пловдивчани с Royal Garden

BNews.bg

Нов стил на живот за пловдивчани с Royal Garden

Елегантна визия, удобства и функционални апартаменти с отлични разпределения

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив. Съвсем скоро се очаква той да бъде завършен и да посрещне своите обитатели.

В двете стъпаловидни Г-образни жилищни сгради са разположени апартаменти, чиято вътрешна архитектура е съобразена с новите тенденции и изисквания към функционалност на пространството в жилищата. Живущите в Royal Garden могат да се насладят на 2,85 м височина на помещенията и изчистени правоъгълни форми, позволяващи разнообразни дизайнерски решения, което допринася за усещане за простор и удобство в апартаментите.  Предвидено е отопление от ТЕЦ. Избрана e висококачествена шесткамерна дограма на Rehau Synego. До всеки апартамент в комплекса ще бъде изградена оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъп.

Жилищният парк разполага и с комфортни многостайни апартаменти, един рядък за пазара продукт, както и с такива с големи и открити тераси, обкантващи голяма част от помещенията на жилището. В сградите е обърнато специално внимание на елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде усещането за уют още при влизане, а използваните материали са с качество, подходящо за високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden разполага с множество удобства. На партерен етаж са разположени единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземно ниво са разположени паркоместа и гаражи. От него до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление, а до подземния паркинг се стига чрез автомобилна рампа с подгряване, което прави достъпа в зимните месеци абсолютно безпроблемен.

Преминавайки през градината на жилищен парк Royal Garden, обитателите на комплекса могат да достигнат до входовете към всяка от жилищните сгради. Градината е обширна и  проектирана така, че да  дава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в нея са изключително красивите солитери от Японски вишни, които с цъфтенето си през пролетта са се превърнали в атракция навсякъде по света, където виреят, напомняйки за блаженство.
Жилищен парк Royal Garden  се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. За да може той да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата на жилищния парк е решена в светли и земни тонове. Обърнато е особено внимание и на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата Холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари