вторник, 12 ноември 2019, 17:00 ч.

Шоуто в СОС започва

Волен Сидеров обеща да осветли как се харчат 2 милиарда бюджет в София от “едни и същи фирми”!

BNews.bg

Волен Сидеров обеща да осветли как се харчат 2 милиарда бюджет в София от “едни и същи фирми”!

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров положи клетва като общински съветник в  столичния местен парламент. В словото си той акцентира, че ще работи за  прозрачност, ревизия на бюджета и фирмите, които печелят обществените  поръчки, както и за спиране на гей-парада.

 „Ще работя да има прозрачност. За това да се види на кого се дават  поръчките. Защо има общинска фирма за чистота и в същото време се дават  206 млн. на частни фирми?   На кои фирми се възлагат ремонтите и  строителните работи в София, защо са точно тези фирми, по какъв начин се  представя и приема поръчката? Всичко това до момента не е осветлено”,  каза Сидеров.  

Той увери, че като общински съветник ще отстоява темите, които е засегнал като кандидат за кмет. „На първо място те засягат разпределението на бюджета - почти 2 млрд. Огромна част от него отива  към големи частни компании, които по някакво съвпадение винаги са едни и  същи. Това подлежи на проверка, на ревизия”, посочи лидерът на АТАКА.  

По думите му на ревизия подлежат и ръководствата на общинските фирми. „Те също са на тъмно. Ние не знаем кой ги ръководи, как ги ръководи, какви са оборотите им, бюджетите и прочее. Всичко това предстои да бъде осветлено. Ще работя за това”, категоричен беше Сидеров.  

Във връзка с гей-парада общинският съветник посочи, че досегашното ръководство на общината не намери смелост да го спре. „Надявам се този състав на Общинския съвет най-после да намери смелост да сложи край на тази вакханалия”, допълни той.  

„Като дебютант в този формат виждам надежда за работа на този Общински  съвет, защото съставът му е различен от предишния. Нямаме доминация на  управляващата партия. Това е добре, защото ще има баланс, ще има предлагане на идеи и надявам се те да стигат до отворената врата на г-жа  Фандъкова, тя така обеща.  

Надявам се да спази обещанието си за  диалогичност”, заяви Сидеров и призова Фандъкова да се вслушва в него,  защото може да извлече само ползи от думите и съветите му.  

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • оставащ - 03:45, 14 ноем.

    Волен Сидеров е известен с това,че винаги е изпълнявал обещанията си когато народа не е блял, а го е избрал. Ямболлий го избраха за народен представител и той изпълни обещаното, построиха се пътища, стартира строежа на болница.. За разлика от Синьо-червената мафия и патрЕотичните им лакеи от НФСБ&МВРо Волен е мъж на място.

  • Графиня Фанка - 08:16, 13 ноем.

    Г-н Сидеров, спечелила съм ЧЕСТНО тея избори в милионна София с преднина дваесе иляди гласа. Разбираш ли ква подкрепа има за мене от моето преятел? Ако искаш да знайш,ползи от думи и съвети не извличам. Извличам само ползи от финикийски знаци.

  • минаващ - 20:14, 12 ноем.

    Волен Сидеров не е известен с това да изпълнява предизборните си обещания, но ако по изключение изпълни това си следизборно обещание, ще започна да гласувам за него.

Напиши коментар

Коментари