сряда, 13 ноември 2019, 15:28 ч.

Отличие

VP Brands International с награда от "Мистър и Мисис Икономика"

BNews.bg

VP Brands International с награда от "Мистър и Мисис Икономика"

Лидера в производството на вина и високоалкохолни напитки в България VP Brands International спечели поредния си бизнес Оскар от конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2019. Изпълнителният директор и председател на Съвета на директорите на компанията Иван Папазов бе отличен в категорията “Земеделие и хранителна промишленост”. Почетната статуетка „Рибарят и златната рибка” на Ставри Калинов му беше връчена лично от министъра на енергетиката Теменужка Петкова. “Поздравявам Ви за изключително добрите резултати и за това, което правите, защото вие сте двигателят на икономическия растеж на страната”, каза по време на официалната церемония министър Петкова.

Иван Папазов е в управлението на компанията от края на 90-те години, като именно под негово ръководство VP Brands International се налага като водещ производител на вина и високоалкохолни напитки продава успешно вина и високоалкохолни напитки, произведени в България, в над 40 държави по целия свят. „Това се дължи преди всичко на хората, които обработват земята, грижат се за лозята и берат качествената българска суровина. Така през годините компанията ни е развила силната връзка между българското земеделие и качеството на крайния продукт с добавена стойност“, сподели Папазов по време на церемонията. „Създадохме собствена земеделска структура. Превърнахме се в надежден партньор на още стотици български земеделски производители. Осъзнахме и социалната роля, която има нашият бизнес при осигуряването на поминък за хората. Благодаря на всички наши служители, партньори и клиенти за доверието и затова, че всеотдайно са част от нашето семейство“, допълни той.

Изборът на печелившите в конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ се прави от жури, съставено от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ), което отличава най-добрите предприемачи и мениджъри в 10 категории вече 29 години.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари