четвъртък, 14 ноември 2019, 22:38 ч.

Пак маневри на петия етаж

Атака и ВМРО пак в коалиция ...в София. Сидеров ще стои отстрани

BNews.bg

Атака и ВМРО пак в коалиция ...в София. Сидеров ще стои отстрани

ВМРО и атака все пак отново се прегърнаха в името на ....общия интерес. Не очаквайте изненади. Поради изискването на минимум пет човека за група и облагите от нея единият от Атака ще прави обща група с четиримата от ВМРО. Засега Волен Сидеров ще остани отстрани поради тежките скандали с Джамбазки и Каракачанов. С новата група Атака ще получат “патриотичното” място за заместник-председател на Съвета. Толкоз по темата с патриотизма и интереса, който клати феса.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров остава в столичния Общински съвет. Другият съветник от партията Борислав Иванов влиза в група с четирима съветници от ВМРО. Новината съобщи във Фейсбук зам. -председателят на СОС арх. Борислав Игнатов, който пък е от Демократична България.

"Новината от днес в СОС- единият съветник от Атака и четирима от ВМРО формират група. Волен Сидеров става независим, като Борис Бонев", написа Бонев.

Пред 24 часа, Карлос Контрера от ВМРО потвърди информацията. Новата група ще се нарича " Патриоти за София"- под това име е и предишният мандат на АТАКА и ВМРО.

Този модел не е изчерпан. Мисля, че заедно на правихме доста неща за София. Г-н обяви, че не иска да се обвързва в политическа група за да има свободата сам да поставя и предлага важни теми", обяви Контрера.

Фактът, че другият съветник от Атака влиза в "Патриоти за София", а Сидеров не, Контрера определя, като ниво на демократизъм.

На следващата сесия на СОС новата група ще предложи за зам. Председател именно Борислав Иванов от Атака. Така без групи в СОС остават само Сидеров ш Борис Бонев.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари