събота, 16 ноември 2019, 15:41 ч.

Както BNews прогнозира още пролетта

Новоизлюпенатата евродепутатка Елена Йончева изхвърча от БСП

BNews.bg

Новоизлюпенатата евродепутатка Елена Йончева изхвърча от БСП

Както BNews прогнозира още пролетта, Елена Йончева бързо ще се сниши и ще бъде забравена в Брюксел. Червената хиена натири БСП и сега захлебва по 28 хиляди евро на месец. Разследваната за пране на пари евродепутатка напълно отсвири борбата с корупцията, която обещаваше да води в Европа. Йончева знае, че ако се обади, прокуратурата веднага ще и поиска имунитета и ще я орезили в Брюксел. Горките избиратели наивни на БСП.

Йончева съвсем го е закъсала, съобщават и колегите от ПИК, позовавайки се на свои източници в редиците на червените. Според вътрешна информация от БСП, Йончева ще бъде привикана в най-кратък срок, за да дава обяснения пред Изпълнителното бюро за това, че не върши никаква работа като евродепутат, изпратен от левицата.

Повече от три месеца, откакто зае мястото си в Брюксел, освен да се уреди с жилище и да се настани удобно, „откритието“ на Корнелия Нинова не е свършила никаква работа. Нито пък е виждата на влиза в пленарната зала на европейския парламент и да прави изказвания по ключови за България теми.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Гуцигуцигуцанов - 22:39, 16 ноем.

    Ма кой не знае, че тя отиде в Брюксел само за да е при Станишката, който излезе голям коцкар? Комунистите винаги са ни стрували скъпо.

  • Миро - 16:35, 16 ноем.

    Бареков всичко знае...

  • дедо пепо - 16:11, 16 ноем.

    Воните!

Напиши коментар

Коментари