неделя, 17 ноември 2019, 13:33 ч.

Касичката на КАТ заработи с пълна сила! Глобиха 43000 водача на мпс, но нито един кмет за разбити и опасни улици!

BNews.bg

Касичката на КАТ заработи с пълна сила! Глобиха 43000 водача на мпс, но нито един кмет за разбити и опасни улици!

    Касичката на КАТ заработи с пълна сила! Глобиха 43000 водача на мпс, но нито един кмет за разбити и опасни улици! Тази картина се повтаря всяка година и винаги го отнасят обикновените водачи на моторни превозни средства.

Хората с право се жалват, че това си е чист рекет с цел пълнене на държавния бюджет. Водачите често коментират гневно- "Като толкова са се замислили за нас от КАТ защо не кажат колко актове са наложили на кметове за разбити улици и липсващи маркировки на тях?".

Този въпрос наистина е основателен и от него ясно прозира двойния стандарт на изпълнителната власт в лицето на КАТ. Нима липсващата маркировка на пътя и разбитите улици при зимни условия не са по-опасни за водачите?

Според експерти именно от там трябва да започнат акциите на КАТ, но смеят ли да се опънат на властта? Много по-лесно е да се гавриш с хората на пътя и за една чистачка или изгоряла крушка да им налагаш глоби. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари