понеделник, 18 ноември 2019, 14:52 ч.

Предаването е спряно два часа след публикуваното разследване на Димитър Байрактаров за фирмите на ВМРО със SMS от Евроком!

Скандал! Социалната мрежа завря в подкрепа на спряното от ЕВРОКОМ предаване "Бареков и Байрактаров без цензура"!

BNews.bg

Скандал! Социалната мрежа завря в подкрепа на спряното от ЕВРОКОМ предаване "Бареков и Байрактаров без цензура"!

Два часа след като журналистът Димитър Байрактаров публикува свое разследване за източване на държавата от фирми на ВМРО, телевизия Евроком спря предаването "Бареков и Байрактаров без цензура! http://www.bnews.bg/article/264377-dimitar_bayraktarov_s_poredno_skandalno_razsledvane_za_iztochvane_na_darzhavata_ot_firmi_na_vmro_video

Всичко това стана ясно от публикуван пост във Фейсбук лично от Димитър Байрактаров, който буквално взриви социалната медия от недоволство. Оказва се, че предаването е било едно от любимите за хиляди зрители, които директно обвиняват телевизия Евроком, че се е продала на управляващите. 

Припомняме, че предаването е външна продукция и Евроком не може да се меси в неговата редакционна политика. Би Нюз потърси за коментар журналиста Димитър Байрактаров. Ето какво сподели той:

"Около обяд ми се обадиха от Евроком и ми съобщиха, че предаването е спряно, а минути по-късно това бе потвърдено със SMS от директора на Евроком."  Зрителите на Евроком са бесни от действията на телевизията, което ясно се вижда от коментарите им във Фейсбук. Ето една малка част от стотиците подобни коментари:

  

Журналистът Димитър Байрактаров през последните години се доказа като един най-стойностните разследващи журналисти. Според мнозина той е и един от най-обичаните заради безкомпромисната си позиция и честност.

За всички е ясно, че предаването засегна интересите на много олигархични и политико-икономически структури, за които всички казионни медии останаха глухи и слепи! Ето какво написа във Фейсбук профила си и Димитър Байрактаров:

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ани - 17:28, 18 ноем.

    Това беше най-доброто предаване! Евроком просто се самоубиха с неговото спиране! Заставам твърдо зад честния и почтен журналист Димитър Байрактаров.

  • българин - 15:48, 18 ноем.

    този помияр шкембе войводата прави цялата работа но рано или късно и той ще си плати за кражбите и лъжите

Напиши коментар

Коментари