понеделник, 18 ноември 2019, 18:00 ч.

Не са ясни мотивите за решението

Директорът на „Топлофикация София“ подаде оставка

BNews.bg

Директорът на „Топлофикация София“ подаде оставка

Това става ясно от съобщение на интернет страницата на компанията.

Изпълнителният директор на на „Топлофикация София“ ЕАД инж. Кремен Георгиев подаде оставка. Той е депозирал желанието си за прекратяване на правомощията му пред Надзорния съвет на дружеството.

Това става ясно от съобщение на интернет страницата на компанията. Решението му е било предмет на предварително обсъждане и на по-ранен етап с Надзорния съвет, но не се съобщават мотиви за него.

Надзорният съвет на „Топлофикация София“ ЕАД прие единодушно постъпилото заявление за освобождаване на инж. Георгиев и утвърди за нов изпълнителен член на Управителния съвет – Александър Александров.

Инж. Кремен Георгиев е магистър „Топлоенергетика“ от Технически университет-София, с няколко специализации в Германия, включително по Програма за обучение на висши мениджърски кадри и повече от 20 годишен опит на ръководни позиции във водещи български и международни компании.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Воля - 18:48, 18 ноем.

    А шефа на Чистота Искър кога?

Напиши коментар

Коментари