сряда, 20 ноември 2019, 9:00 ч.

Без рейтинг

Кабеларката на Слави фалира веднага след старта. Чаршията му затваря след ЧНГ

BNews.bg

Кабеларката на Слави фалира веднага след старта. Чаршията му затваря след ЧНГ

Кабеларката на Слави 7/8, която се помещава в бившата телевизия Тв7 в крайния квартал Левски Г, хлопва кепенци веднага след Нова година.

Причината е тривиална. Лош бизнес план на Дългия, липса на приходи от реклама, недоимък на рейтингови предавания. Разочарованието на Слави и екипа му е огромно, защото техните планове за вълна от зажадняла аудитория нe се сбъднаха. Очакванията за силна журналистика се стопиха в традиционната халтура, с която Слави залива ефира. Само песни и изтъркани скечове по три часа на вечер рейтинг не правят.

Дори повярвалите в бъдещата партия на шоумена от Учин дол са като попарени. Вместо разследвания срещу министри на ГЕРБ и дори атака срещу самия Борисов и вместо качествена журналистика, Слави заля кабеларката си с тъпи смешки и плоски вицове.

Бюджетът от 300-400 хиляди на месец не се връзва с нулевите приходи от реклама. Първите освободени ще бъдат любимите балерини на Слави, а след тях сценаристите. Дарените пари от олигарси за старта на телевизията с посредничеството на социолозите -пиари Кънчо Стойчев и Андрей Райчев (5 милиона лева) бързо се стопяват.

Избори не се очертават на хоризонта, а без идеи и шумни скандали спихва и партията “Няма такава държава”. Чести гости в Шоуто на Слави са метреси и любовници на олигарси, които си правят евтин пиар срещу дребни суми от порядъка на 5-10 хиляди лева. Принципът “кой колко даде” допълнително срина очакванията на взискателната аудитория. 7/8 няма нищо общо с времената на БТВ.

А без национален ефир и смешките на Слави не са същите. След началото на 2020 Дългия ще възобнови концертите и кръчмарската дейност, за да попълни отънелия джоб на КуКу бенд. Той остава единствената конвертируема стока в портфолиото на Слави.

Телевизията дори няма да обяви официален фалит, защото тя така и стартира като хората с пълна 24-часова програма. Не е ясно и на коя офшорка ще бъдат записани загубите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Едно ми е такова - 16:48, 22 ноем.

  Доволен - излъчва се онлайн незплатно за всички. А това че вие си плащате некъв кабелен оператор си е ваша работа.

 • Едно ми е такова - 16:47, 22 ноем.

  Доволен - излъчва се онлайн незплатно за всички. А това че вие си плащате некъв кабелен оператор си е ваша работа.

 • Минетаджията - 10:03, 22 ноем.

  написал статията да умре в мъки, гадно кооопилеее продажно

 • Пиик - 07:49, 22 ноем.

  Тези тука са май отрочера на пииик и нидялко нидялков

 • Пиик - 07:48, 22 ноем.

  Тези тука са май отрочера на пииик и нидялко нидялков

 • Пиик - 07:46, 22 ноем.

  Тези тука са май отрочера на пииик и нидялко нидялков

 • Албена Велчева - 23:15, 21 ноем.

  Да ви кажа откровено харесвам СЛАВИ, но не можах да разбера къде отидоха всичките подаръци. Аз също се бях регистрирала и така и не разбрах къде да проверя дали не попадам в печелившите.

 • Димитър - 22:34, 21 ноем.

  Хайде дишайте

 • Едно такова никво - 19:21, 21 ноем.

  Тия статии все едно сте си ги вадили от разни телесни отверстия

 • Точо - 17:43, 21 ноем.

  Преди месец писахте,че Слави няма да подари това, което бе обещал. За ваша изненада това взе, че се случи. Така, че хората вече свикнаха с вашите лъжи. Жалко, че в България никой не цени усилията за промяна в тая скапана държава, ама такива измислици заливат с информация както вашата колко е велик Тиквата.

Напиши коментар

Коментари