сряда, 20 ноември 2019, 8:44 ч.

В същото време заплатите на депутатите се увеличават със стотици левове!

Пълен резил! Управляващите вдигат пенсиите с 15,87 лева от първи юли 2020 година!- документ

BNews.bg

Пълен резил! Управляващите вдигат пенсиите с 15,87 лева от първи юли 2020 година!- документ

Управляващата коалиция продъни ушите на обществото за "невероятното" увеличение на пенсиите с цели 15.87 лева от първи юли 2020 година.

За тези пари нашите майки и бащи, които с труда си съградиха България няма да могат да си купят дори лекарствата за придобитите болести, но управляващите гордо обикалят телевизионните студия и дори очакват благодарности за така нареченото увеличение на пенсиите.

В същото време депутатите гузно премълчават, че техните заплати отново ще бъдат увеличени със стотици левове за нищо правене.

Освен това депутате си запазват и правото техните заплати да бъдат актуализирани на всеки три месеца, за да не би да обеднеят случайно, а уж са се заклели във всичките си действия да се ръководят от интересите на народа!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари