сряда, 20 ноември 2019, 18:05 ч.

Ще върти мръсни схеми със стари авери

Първо в BNews! Червената хиена Елена Йончева взе Иван Гарелов на хранилката на ЕП!

BNews.bg

Първо в BNews! Червената хиена Елена Йончева взе Иван Гарелов на хранилката на ЕП!

Изпадналата евродепутатка Елена Йончева направи ново попълнение в екипа си в Европейския парламент. Това обаче не е някой млад човек, а застаряващият й бивш телевизионен партньор Иван Гарелов, с който прибраха взаимно хиляди левове от банкера-баглец Цветан Василев. 

Днес двамата са намерили ново хранилка. Обвинената за пране на пари “боркиня срещу корупцията” явно е решила, че няма да дава път на млади и образовани хора да се докоснат до работата на европейските институции и да натрупат опит, а ще върти мръсни схеми със стари и доверени авери, но този път на европейско ниво.

Справка в сайта на институцията показва, че името на Гарелов е посочено в графа “доставчик на услуги”. Не става ясно какви са услугите и срещу какво заплащане се извършват от пенсионирания вече журналист. 
 

Доверени източници разкриха пред медията ни, че новината е вбесила голяма част от хората на “Позитано” 20. Как е възможно при наличието на толкова млади и образовани хора, Йончева да назначи човек като Гарелов, което време отдавна отмина, се коментирало в червената централа.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Миро - 13:45, 22 ноем.

    Нейно право е да си вземе човек, на когото вярва и който е професионалист! Стига злоба!

  • Пенчо Славейков - 04:54, 21 ноем.

    Сивчо е старо ченге с много връзки и познанства в чужбина ; освен това знае отлично гръцки език , със всички произтичащи от това благоприятни последици и за двамата . Ще падат големи облаги и пари от Евросъюза ... а народът ли ?! Той е оставен на хляб , вода и молитва вече тридесет години .

Напиши коментар

Коментари