неделя, 24 ноември 2019, 18:00 ч.

Футболни рокади

БЛИЦ: Напуснал Ботев Пловдив алармира за преврат! Гнусотията и отвратителните превземали легендарния клуб

BNews.bg

БЛИЦ: Напуснал Ботев Пловдив алармира за преврат! Гнусотията и отвратителните превземали легендарния клуб

Тръгнахме си по собствено желание, тъй като не искаме да бъдем част от гнусотията, пише Стефан Попов.

Агенция БЛИЦ публикува любопитна новина за процесите в най- стария пловдивски клуб, който напоследък се тресе от скандали между феновете, служителите и ръководителите. 

Един от хората, които напуснаха Ботев (Пловдив) преди дни - Стефан Попов, публикува в социалната мрежа "Фейсбук" остра позиция по темата, обяснявайки какво се случва в клуба. Провокиран от публикации в медиите, той алармира за "тих преврат", „несъгласие със случващото се в клуба“ и за „гнусотия“.

Публикуваме написаното от Стефан Попов:

„Когато си тръгнат отвратените, остават отвратителните!“

Това е коментарът ми по повод гнусната и изпълнена с лъжи публикация, носеща заглавие „Нова тотална чистка в Ботев, ето кои си тръгват“!

За справка на „наколенките“: напуснах любимия си клуб по собствено желание, при това преди повече от месец, несъгласен със случващото се и особено с неслучващото се в него.

Това ми действие далеч предхождаше разигралата се по-късно драма със спирането строежа на стадион „Христо Ботев“ и тихия преврат, готвен отдавна, но вече влизащ в сила.

За разлика от тези, правещи всичко по силите си да останат в клуба, както и на тези, правещи всичко по силите си да се върнат в него, аз напуснах сам, по собствена воля!

Никой не ме е уволнявал или освобождавал от Ботев!

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

За мен Ботев е нещо толкова голямо и скъпо, колкото интригантите и публикуващите техните интриги никога няма да могат да проумеят. И няма как да го проумеят, поради една много проста причина: нямат капацитета, нито морала, да осъзнаят мащаба на клуба, камо ли да осъзнаят неговата обществена значимост.

Признавам си, че наистина се разсмях, когато прочетох каква е била работата ми в Ботев. Разсмях се, защото тази информация доказва само едно: дори тези, които са имали възможността да бъдат около мен, не са разбрали нито обхвата, нито стратегическата перспектива на работата, с която се бях заел.

А нямам никакво съмнение в това, че написалият въпросната статия е хал хабер по темата, за което може да се сърди само на тези свои клубни източници, които са го подвели, макар и не нарочно, а поради липса на интелект и компетентност.

Това пък касае един въпрос, който лично аз исках да бъде разрешен и за който, за съжаление, не получих картбланш, докато работих за Ботев.

Изтичането на вътрешноклубна информация е проблем, който не е от днес, нито от вчера. Всички ботевисти са наясно, че това няма как да се случи, ако дадени сайтове и или вестници не разполагат със свои очи и уши в клуба.

Тъй като нито един път не съм си позволявал подобно нещо, имам моралното право да изразя позицията си.

Моето желание беше тези, които работят в клуба и изнасят информация, да бъдат уволнени веднага! А „медиите“, които злословят, клеветят и публикуват
умишлено невярна информация, обслужваща определени интереси, да бъдат изгонени от територията на базата в Коматево, като им бъдат отнети акредитациите за неопределено време!

Е, не се получи!

П.С. Няколко важни неща, като за финал по конкретната тема!

Нито един от хората, изброени във въпросната статия, не е бил уволнен и не е жертва на масова чистка или оптимизация!

И въпреки, че нямам право да говоря от името на други хора, ще си позволя да изразя собствено мнение, в което съм на 100% убеден.

Всички изброени си тръгват по собствено желание, неискайки да бъдат част от гнусотията, която в крайна сметка успя да налази клуба!

Защо си тръгват? Прочетете отново първото изречение…

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари