вторник, 26 ноември 2019, 16:30 ч.

Скандално

БФС се правят на ударени за нахлуването на МВР!

BNews.bg

БФС се правят на ударени за нахлуването на МВР!

БФС вече е като риба - скумрия след тиган. Костите са изхвърчали навън. Полиция нахлува в офисите в Бояна. Останалото ръководство след прогонването на Боби Михайлов се прави на две и половина.

"Провеждаме пресконференцията в малко неочаквана ситуация. Преди нея получихме едно съобщение от Софийски районен съд. Дадено е съгласие да се извърши проверка на документи, които не са описани. В тази връзка в момента горе, полицията и колегите от футболния съюз, подготвят необходимите документи. Една част от тях сме ги подготвили. Няма нищо страшно или неприятно. Не е хубаво това, което колегите преживяват, защото в БФС работят млади и интелигенти хора. Всички тези събития, които се случват, не са хубави за тяхната психика. Ако се разследват физически лица, ще се разбере какво са направили". Tова заяви изпълненителния директор на БФС Борислав Попов. 

По думите му парите на УЕФА били изхарчени компетентно. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • П.К. - 17:11, 26 ноем.

    Тези, всички стари хиени, да ги ударят жестоко. И това да послужи като обеца на тия, новите, които ще дойдат да управляват след тях.

Напиши коментар

Коментари