четвъртък, 28 ноември 2019, 16:30 ч.

Вижте мястото му от кого се заема

Конгресът на БФС е на 7 юни, Йордан Лечков - отстранен

BNews.bg

Конгресът на БФС е на 7 юни, Йордан Лечков - отстранен

Конгресът на Българския футболен съюз ще бъде в 7 юни 2020 г., реши изпълкомът на централата на заседание в "Бояна". На форума трябва да се избере нов президент на мястото на подания оставка Борислав Михайлов, а също така нов ИК.

Стана ясно, че Йордан Лечков, който се самопровъзгласи за и. д. на мястото на Боби и се опълчи срещу извънреден конгрес, вече не е първи вицепрезидент няма да отговаря за националния отбор. Това стана с гласуване на неговите колеги. 

Мястото на Лечков се заема от Емил Костадинов, ресорът на когото са младежкия, юношеските национални отбори и като цяло футбола сред подрастващите.

Лечков не се възползва от правото да замени временно Михайлов на сбирката на ИК, когато Боби се оттегли, тъй като беше кандидат за кмет. Не коментира и решението в ролята да влезе Михаил Касабов. След това се оказа, че не е подавал оставка солидарно с цялото управително тяло и внесе жалба в съда. И поиска властта във футбола.

В последните дни се оказа, че Лечков е сам в тази битка срещу колегите си, както и срещу държавата в лицето на спортния министър Красен Кралев, тъй като неговата воля е да има конгрес и да се тръгне по нов път с реформи в БФС и целия ни футбол.

Мястото на Лечков се заема от Емил Костадинов, ресорът на когото са младежкия, юношеските национални отбори и като цяло футбола сред подрастващите.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Обещавала ли е Фандъкова? - 12:01, 29 ноем.

    Обещавала ли е Фандъкова или не е да не вдига данъците - преценете сами (ВИДЕО): h t t p s : / / www. actualno. com/ sofia/ obeshtavala- li- e- fandykova- ili- ne- e- da- ne- vdiga- danycite- precenete- sami- video- news_ 1410570. html

  • почти пo темaтa - 11:56, 29 ноем.

    h t t p s : / / maxim- nm. livejournal. com/ 549607. html#comments

Напиши коментар

Коментари